søndag den 27. juni 2010

Blå som i blå sommerhimmel


og Lavendler der næsten er sprunget ud. Jeg kan allerede fornemme duften, når jeg går ned ad indkørslen, det er en vidunderlig duft. Jeg tror næsten jeg vil bede Palle planlægge, at vi hen ad vejen får sanseelementer rundt omkring i haven. Det er skønt med duftende blomster. Også mine smukke blå Iris begynder at melde deres "ankomst". Der er nu ikke så meget duft ved dem, men de er smukke at se på og det er netop en anden ting jeg elsker ved haven. Jeg kan ikke få smukke blomster nok, bare en skam haven ikke er særlig stor.

I dag er vejret helt fantastisk og drengene har været og spørge om vi kan køre en tur på stranden. Deres ferie er jo startet og for dem er sommer lig med strand, næsten uanset vejret. "Mor man kan altså sagtens køre til stranden og bare være der, man behøver ikke nødvendigvis at komme i vandet". Nu får vi se. I formiddag står den på hækkeklipning og græsslåning så kan det være vi kører en lille tur over middag. Det er jo som sagt sommerferie. Derfor vil der også i perioder være lidt stille her på bloggen. Der kommer ikke daglige blogindlæg, men jeg vil prøve om jeg kan undgå total stilhed. Vi skal ganske vist ikke ud og rejse i år, men nyde haven, omgivelserne i nærheden og hinandens selskab. Vi håber der bliver dejligt vejr, så vi kan grille omtrent hver aften og forhåbentlig bliver Palles projekt bålsted færdigt snart, så vi også kan slutte de lyse aftner med lidt snobrød, popcorn og ristede skumfiduser.

I ønskes alle en fantastisk vidunderlig sommer om den holdes her i Danmark eller i det store udland:)

4 kommentarer:

 1. Mine Lavendler blomstrer også om dagen, kanskje jeg skulle plante noen blå iris et år jeg også, de er jo så vakre :) God sommer Charlotte. Jeg fortsetter å lese med. Knus

  SvarSlet
 2. Og rigtig god sommerferie til jer, Charlotte!

  SvarSlet
 3. Håber I nyder sommerens varme med vand og bål :-)

  SvarSlet
 4. Tak, tak. Vi nyder sommeren i fulde drag:)

  SvarSlet