mandag den 3. januar 2011

Fanget

... er jeg. Helt og aldeles fanget. I Kate Mortons roman "Den glemte have".

Det er længe længe siden, jeg har læst så god en roman, der i den grad fanger mig. Jeg får intet lavet, absolut intet, andet end at læse. Det er SÅ godt, jeg har friuge. I dag har jeg været nødt til at lave aftaler med mig selv, for jeg har et hus, der er præget af en jul og et nytår med ren afslapning. Der trænger i den grad til en god gang rengøring og så skal der "afjules". Juletræet er røget ud, det var blevet så træt allerede lige efter jul, at grenene hang og de nederste kugler bogstaveligt talt lå på gulvet. Men nisserne og englene er her endnu. Aftalerne går på, at jeg tager en opgave ad gangen f.eks. rengøring af et badeværelse, herefter belønner jeg mig selv med et kapitel i bogen. Så endnu et badeværelse og endnu et kapitel, så vasketøjet og endnu et kapitel... Aldrig før har jeg været så hurtig til at tage de badeværelser og aldrig før har jeg været nødt til at lokke mig selv med endnu et kapitel i en bog, men den er altså næsten ikke til at lade ligge, selv strikketøjet kommer efter bogen, og dét er usædvanligt.

Jeg håber du har haft en dejlig jul og er kommet rigtig godt ind i det nye år, nu kalder endnu et kapitel inden næste opgave:)

6 kommentarer:

 1. Kære Charlotte, tak for anbefalingen af bogen - den må jeg absolut læse.
  Og rigtig godt nytår til dig!

  SvarSlet
 2. det lyder til at vi har de samme læsevaner. jeg læser sjældent, mest fordi hvis bogen fanger, så kan jeg ikke lave noget som helst andet indtil den er færdig, ikke så praktisk når man er husmor i et stort hjem. i julen læste jeg Hypnotisören af Kepler, og mand hvor er den spændende! jeg havde ikke tid til at sove, spise eller noget som helst andet för den var slut, kan absolut anbefale den.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Kære Charlotte, tak for sidst. Håber I kom helskindet hjem, samt fik fejret Palles fødselsdag. Hmm, den bog må jeg da lige checke ud:-)

  SvarSlet
 4. Tak for boganbefaling, vi er jo altid på udkik efter en god bog. Måske også en god gaveide.

  SvarSlet
 5. Rigtigt godt nytaar til dig og dine. En saa god bog er bare guldet.

  SvarSlet
 6. Madame, du vil ikke fortryde:)

  Frida, det er lige netop sådan jeg også har det:)

  Selv tak, Charlotte. Vi kom godt hjem, men venter med at fejre Palle til weekenden, hvad boge angår, så er jeg nu færdig og jeg er helt ked af at den er læst til ende, den er absolut anbefalelsesværdig.

  Bebiane, jeg ville elske at få sådan en bog.

  Tak Lin, og i lige måde:)

  SvarSlet