torsdag den 27. januar 2011

Skønt garn

Jeg kunne ikke nære mig. Nu er der lige et lille pusterum i projekterne, så inden Favour produceres videre, måtte jeg bare prøve at strikke lidt med den Heritage jeg var så heldig at vinde i Christuntes "tæppe-give-away". Det skulle gerne ende med at blive til dette lille tørklæde. Nu gør hun det iøvrigt igen:) Christunte har sat en ny konkurrence igang og jeg skal selvfølgelig deltage. Ikke nødvendigvis for at vinde (det vil jeg selvfølgelig også gerne), men fordi det ligesom sidst er til fordel for de små babyer der er indlagt på en neonatalafdeling. Denne gang er det babyer i Cuba, der skal tilgodeses. Det er med små huer og du skulle også tage og deltage. Du kan læse om reglerne her. Der skal bruges 1000 små huer, så det er bare at komme i gang.

Nå, men jeg skal lige nå et par pinde mere med den lækre Heritage inden jeg skal på job. Imens kører vaskemaskinen og når den er færdig skulle futterne på billedet herunder gerne være filtede:)

2 kommentarer:

  1. Det er et dejligt projekt, I støtter med de små huer! Og futterne, du har strikket, er bare så søde - de bliver helt sikkert fine i filtet udgave :-)

    SvarSlet
  2. Madame, de futter er SÅ skønne og at strikke til et godt formål, det er lige mig;)

    SvarSlet