søndag den 23. januar 2011

Tankevirksomhed

Vi har i dag brugt lidt tid på at tænke konfirmation. Den venter lige om hjørnet og der skal jo lidt forberedelse til. Hvor var det dog skønt, hvis man bare kunne gøre lige som man havde lyst til uden at tænke på økonomi eller hvad andre synes og mener for den sags skyld. Der er så mange Palle og jeg mener vi bør invitere med nogle mere af pligt end af lyst. Jeg bad for sjov Anders om at lave en liste med de gæster han gerne ville have med til sin fest. Kunne man da bare nøjes med at følge den, men det er ikke let. Vi har desværre en familie, som volder os lidt problemer. Det skal jeg ikke komme nærmere ind på her, men det er tydeligt at nogle af de pågældende ikke tæller med blandt dem Anders regner for sine nærmeste. Der fylder kære venner mere end nogle familiemedlemmer, som han stort set aldrig ser og derfor heller ikke rigtigt kender. Suk! Hvor er det svært.

7 kommentarer:

 1. Ja, det er ikke noget af det nemmeste.Familie er dejligt men kan ogsaa nogle gange vaere en pain in the a........
  Haaber I finder ud af det. Det ville vaere laekkert hvis man turde slippe flinkeskolen og saa bare goere det man har lyst til.
  Jeg ved ikke om det er en troest, men alle familier har deres spoegelse i skabet.

  SvarSlet
 2. uha, ja det er svært, og som regel går det naturligvis ud over börnene. idealt ville naturligvis være hvis de kunne have de gæster de gerne vil have med på sin store dag, men så er der andre synspunkter de bliver "tvunget" til at fölge.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Pyha, du kan tro, jeg forstår dig, Charlotte! Vi er ved at planlægge vores sølvbryllup, og hos os tæller mange af vennerne langt mere end familien. Det er søreme ikke nemt :-)

  SvarSlet
 4. Da jeg skulle giftes for mange år siden, havde vi samme problem. Vi valgte at invitere dem, vi gerne ville se, hvis de andre blev fornærmede, var der jo ikke sket den store skade, da vi ikke så dem alligevel.
  Et enkelt par dukkede op til globryllup med en gave: Takt og Tone af Emma Gad; det valgte vi at grine af

  SvarSlet
 5. Øv, ja. Det er ikke nemt. Håber, I finder en god løsning - hvis han får nogle gode venner med, mon han så ikke vil lægge mest mærke til det? Det er nok forældrene, det er mest irriterende for.
  Bare Anders får en god dag!

  SvarSlet
 6. For å være helt ærlig så synes jeg kanskje at dere skulle følge den listen Anders satte opp. Hadde disse familie medlemmene ønsket å ha mer kontakt med dere så hadde de vært på banen før. Hvilken glede har han av å ha mennesker tilstede som ikke er interessert? Eller dere for den saks skyld? Jeg vet det er vanskelig, men er det Anders eller gjestene som skal konfirmeres??? Bare en tanke om hvilke minner han skal ha fra sin store dag :)
  Knus

  SvarSlet
 7. Ak, ja, Lin, den f......... flinkeskole. Og hvad spøgelserne angår, så tror jeg du har ganske ret:)

  Frida, han stiller egentlig ikke nogen krav selv, det er mere os som forældre, der er i vildrede.

  Madame, det er jo gerne sådan, at man selv vælger sine venner, det gør man ikke med familien og da slet ikke hvem ens søskende vælger at dele deres tilværelse med, vi har det hele i vores familie, lige fra mere eller mindre psykotiske tilstande over mani og jalousi til prostitution, det er altså ikke let.

  Lydert, hvade vi dog bare det mod. Kan godt forstå i morede jer over gaven, jeg kom også til at smile, da jeg læste det:)

  Christunte, vi gør i hvert tilfælde hvad vi kan for at han får en god dag og det skal han også nok få, det er egentlig ikke ham der går så højt op i hvem der skal med, det er mere os.

  Gid det var så enkelt Kristin:) Men jeg kan godt lide din tankegang;)

  SvarSlet