tirsdag den 11. januar 2011

En omvendt dag

Det er helt underligt. Jeg har været i dagvagt i dag og skal det også i morgen. Jeg kan slet ikke finde rytmen, det er helt forkert. Men det har også været en dejlig dag. Jeg har nemlig været sammen med kolleger, som jeg kun sjældent ser, nemlig dem som arbejder i dag og nattevagt. Mine dagvagter skyldes, at jeg deltager i intern undervisning på vores afdeling. Det foregår over 5 dage og de to af dem ligger i denne uge. Forhåbentlig munder det ud i et eller andet spændende vi kan præsentere for vores kolleger i afdelingen, der kan bruges i vores daglige arbejde.

Lige nu, er mine drenge i køkkenet for at lave aftensmad. Jeg kan ikke rigtig finde mig selv. Faktisk er jeg lidt rastløs. Jeg er træt og skal ualmindeligt tidligt i seng, skal jo op allerede kl. 05.30 igen i morgen. Det er helt omvendt.

3 kommentarer:

 1. God arbejdslyst. Det er ikke så nemt at bytte rundt på rytmerne.

  SvarSlet
 2. Dejligt at du har nogle til at hygge om dig på sådanne dage... ;o)
  Kan godt forstå det må føles forkert; jeg ved hvordan jeg har det bare jeg får døgnrytmen spoleret i ferierne. Så er jeg helt ved siden af mig selv.

  SvarSlet
 3. Eva og Blæksprutten. Jeg tror egentlig mest, det er fordi jeg er træt når jeg kommer hjem efter en dagvagt. Når jeg har aftenvagt, når jeg så meget mere og det kan jeg mærke, jeg mangler på en dagvagt:)

  SvarSlet