onsdag den 5. januar 2011

En dejlig formiddag

I dag skal der altså strikkes. Ikke fordi jeg slet ikke har strikket i december, men det har stort set kun været futter det er blevet til og dem er jeg ved at være mættet af. Jeg mangler dog stadig den ene af Olivers, for at have lavet et par til hver af mine tre yngste. Den må dog lige vente, for en barselsgave skal være færdig først. Dejligt at have sådan en strikke formiddag i et hus, hvor julen er pakket i kasser og de vanlige ting igen er på deres rette pladser. Bogen jeg skrev om forleden blev læste færdig i går og jeg er helt ked af, at den allerede er slut. Den var simpelthen bare god.

Jeg kan da lige løfte lidt af sløret for handlingen, så kan du jo vurdere om det kunne være noget for dig. Men du skal nok væbne dig med tålmodighed, hvis du skal låne den på biblioteket, for der er mange reserveringer, kan jeg hilse og sige. På bagsiden står der:

En lille fortabt pige...
1913. En lille rødhåret pige står pludselig helt alene på kajen i Brisbane, Australien. Alt tyder på, at hun netop er ankommet med et af de store passagerskibe fra England, men hvor er hendes familie?

En frygtelig hemmelighed...
På Nell O'Connors 21-års fødselsdag i 1930 løfter hendes far sløret for en hemmelighed, der får hele hendes hidtidige liv til at krakelere. Hemmeligheden bliver ved at gnave, og mange år senere begiver Nell sig ud på en rejse til England i håb om at finde sandheden. Her fører sporene hende til Cornwall og til det smukke gods Blackhurst.

En mystisk arv...
Efter Nells død får hendes barnebarn, Cassandra sig noget af en overraskelse. Ifølge mormorens testamente skal hun arve et lille faldefærdigt hus i Cornwall, der i årevis har været genstand for lokal sladder om hustes tidligere ejer, den smukke eventyrforfatterinde Eliza Makepeace, og den gamle adelsfamilie på Blackhurst. Nu er det Cassandras tur til at drage til England for endelig at få svarene på det næsten hundrede år gamle spørgsmål om den lille fortabte pige.


GOD FORNØJELSE;)

6 kommentarer:

 1. Bogen lyder god, den kunne godt være noget for mig.

  Og en strikkedag- det kunne også være noget for mig, skulle jeg hilse og sige.
  Jeg håber, du fik strikket det, du håbede på:)

  SvarSlet
 2. Man kan næsten ikke få for mange strikkedage, vel?

  SvarSlet
 3. Eva, der findes heldigvis så mange gode bøger og det er rigtig dejligt, når man ikke helt er til krimier, som jo er vældig oppe i tiden.

  Lydert, det kan man ikke og det er skønt at det ind i mellem er muligt:)

  SvarSlet
 4. Du gør god reklame for bogen - jeg vil gøre mit bedste for lige at få fingre i den.
  Glæder mig til at se trøjen færdig.

  SvarSlet
 5. I read and enjoyed this book too! We must have same taste in picking good books. LOL

  SvarSlet
 6. I read and enjoyed this book too! We must have same taste in picking good books. LOL

  SvarSlet