mandag den 31. januar 2011

Stilhed

En arbejdsweekend går hurtigt og nu er det igen mandag. Her i huset er der stille. Da jeg var yngre var det første jeg gjorde når jeg var alene hjemme altid at tænde for radioen eller noget musik, der var aldrig bare stilhed. Det er der nu. Jeg elsker stilheden. Den giver mig tid og ro til at tænke og reflektere. Nogen gange over en eller anden oplevelse jeg har haft på arbejdet, nogen gange over mine børn, nogen gange over selve mit liv. Stilheden giver mig også tid og ro til at strikke eller læse en god bog. Jeg er netop begyndt på endnu en af Kate Morgan og jeg er meget spændt på om den er lige så fængslende som "Den glemte Have" jeg læste for nylig. Vi får se. Denne roman hedder: "Huset ved Riverton". Har du mon læst den?

5 kommentarer:

 1. Jeg nyder at høre om, hvad I andre læser, tak for dejlig inspiration!
  Det er sjovt, for jeg er også gået over til bare at have stilhed omkring mig det meste af tiden. Jeg synes, det giver ro til eftertænksomhed. Førhen ville jeg have tændt for radioen om morgenen for at høre nyheder og musik - men det kan vente :-)

  SvarSlet
 2. Madame, gad vide om det er noget der følger med alderen. Når man gennem flere år har hørt på børnenes livlige stemmer, så bliver man måske lidt mæt. Det er under alle omstændigheder skønt med stilhed. I hvert tilfælde i perioder:)

  SvarSlet
 3. Jeg tror trangen til stilhed kommer med alderne og antallet af børn i familien:) Jeg nyder også stilheden og indimellem også ensomheden!

  SvarSlet
 4. Åh, stilheden derhjemme efter arbejde og inden huset fyldes af dem man holder af - det er en nydelse for sjælen. Jeg er netop i gang med Den glemte Have - den er SÅ god.

  SvarSlet
 5. Oline, jer er sikker på du har ret:)

  Kirsten, det er vel den måde man tanker op på, hvis ikke du har læst Huset ved Riverton, kan den bestemt også anbefales:)

  SvarSlet