mandag den 21. september 2009

Tidsfordriv af forskellig karakterDet er ikke fordi jeg ikke laver noget. Det skrider stille og roligt fremad med mit topstykke. Så snart jeg har muligheden, kaster jeg mig over mit strikketøj. Men jeg må da lige love for, at jeg ind i mellem har fået kam til mit hår med den lille hund. Der er i hvert tilfælde lidt ekstra oprydning som tager noget af den tid jeg ellers kunne have brugt med pindende, men det går vel over igen på et tidspunkt:-)

4 kommentarer:

 1. Ja sådan en hvalp kan sikkert godt generere lidt ekstra arbejde:-) Men det meste af tiden er de vel søde og sjove.

  SvarSlet
 2. Hej
  Er det ikke Rundstykke du laver?Kender godt det med parpiret, er dagplejer og det er sket at de små væsner har nuppet rullen hihihi.
  Pia Jensen

  SvarSlet
 3. Griner :-)
  Minder mig om dengang børnene var mindre - og især Lukas lige skulle undersøge, hvor meget papir der er i en toiletrulle :-)))
  Det var da godt, at det ikke var strikketøjet, der fik sådan en omgang...

  KH Gittemay

  SvarSlet
 4. Ja, Irene, jeg kan love der genereres ekstra arbejde.

  Pia, jo det er rundstykke jeg har gang i, den er faktisk ret sjov at lave. Og små væsner, børn eller hunde, har det åbenbart med at nuppe toiletruller.

  Jeg siger dig, Gittemay, hun har haft fat i et garnnøgle og det så ikke kønt ud bagefter. Det var dog heldigvis ikke ødelagt, bare uglet fuldstændigt sammen. Hun vil gerne have strikketøjet, men jeg har låg på strikkekurven:-)

  SvarSlet