onsdag den 23. september 2009

Så kan det vist ikke blive meget bedre

Brød fra Penny Lane, the fra fru Ronne og så et helt nyt broderikatalog, så kan det vist ikke blive meget bedre. Jeg var forbi hos fru Ronne i går efter the. Mine dåser er nemlig ved at trænge til en refill. Jeg købte franske drømme, som er en sort the fra Kina og Ceylon med smag af bergamotteolie, roser, hibiscus, solsikkeblomster og katostblomster. Den både dufter og smager skønt lidt efter altheabolcher fra bergamotten. Så blev der købt hyggethe. En skøn sort og grøn the fra Kina tilsat kinesisk hvid the (Pai Mu Tan), ferskenstykker, kokos, saflor og kvæder, den er bare dejlig. Endelig blev der købt en ny the, jeg ikke har prøvet før. Bedstes bedste the. En sort the fra Kina og Caylon med brombærblade, kornblomst og rabarber. Den dufter dejlig frisk og jeg glæder mig til at smage den. Vandet koger allerede lystigt i kedlen, så nu smutter jeg ud og laver the.

5 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig godt. Hvornår kan man få en smags- og dufteprøve. Hyg dig. Knus Trillemormor

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også te, men kan bedst lide de "rene" teer uden smagstilsætning af frugt. Om morgenen drikker jeg forskellige Darjeeling-teer. Om eftermiddagen grøn te, og når det skal være lidt ekstra så hvid te:-)

  SvarSlet
 3. Jeg er også begyndt at købe te hos fru Ronne, det er noget nemmere end at løbe ned i Algade :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder virkelig lækkert hvad du har købt! Jeg holder også meget af at have forskellige theer at vælge imellem alt efter humøret.

  SvarSlet
 5. Irene, jeg er vild med de nye the-sorter, grøn og hvid (selvom grøn the ikke er helt ny mere) og kan også godt falde for nogle af rooibush-theerne.

  Lene, fru Ronne er en skøn butik og et godt alternativ til "Kronen". Arbejder vi i samme hus?

  Madame, det er helt klart humøret der vælger theen hos mig, derfor har jeg altid mindst 4 forskellige slags:-)

  SvarSlet