onsdag den 9. september 2009

Ih altså...

Tak! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige. Jeg har fået en award af Gittemay. Det har jeg aldrig prøvet før.

Med awarden følger der dog visse krav, det må jeg se om jeg kan honorere. Jeg skal skrive 10 ting om mig.... Mig! Hvor skal jeg begynde.

 1. Jeg er Mor med STORT M. Mine børn kommer altid i første række.

 2. Jeg slapper bedst af med strikkepinde mellem hænderne, det er meditation for mig.

 3. Jeg uddannede mig som helt ung til kontorassistent. Efter jeg har fået mine børn, har jeg uddannet mig til sygeplejerske. Jeg startede min sygeplejekarriere som hjemesygeplejerske. Nu arbejder jeg med for tidligt fødte og syge nyfødte.

 4. Jeg er ordensmenneske og har engang læse "Ryd op i dit rod".

 5. Jeg har et holistisk menneskesyn. Går ind for komplementære terapiformer og tror på kroppens selvhelbredende kræfter.

 6. Jeg elsker blomster, især roser og fresia og helst i røde og rosa nuancer.

 7. Mit favorit feriested er helt klart Østrig. Jeg bliver mundlam og taber pusten HVER gang jeg ser Alperne og befolkningen, særligt i Tirol, hvor jeg har været flest gange, er ualmindelig venlige og gæstfrie.

 8. Jeg er bange for at flyve og glæder mig derfor heller ikke til vi skal til Tenerife sidst på året.

 9. Jeg har perioder, hvor jeg begraver snuden i bøger. Gerne både skønlitteratur og faglige bøger, der giver spændende og fornuftige arbejdsredskaber.

 10. Jeg lytter gerne til tysk slager- og folkemusik. Blandt favoritterne er Helene Fischer, Die Klostertaler, Stefanie Hertel, DJ Ötzi, Geschwister Hoffmann og Hansi Hinterseer m.fl. Det er stemningsmusik der er helt fantastisk at opleve live.

Det var ti om mig, jeg skal så give awarden videre til 3 andre personer. Det gør jeg i håb om at I vil tage udfordingen op også.

Charlotte i Gåsehavehuset i håb om at din vidunderlige blog får flere læsere.

Lene, som er glad for at være til, da jeg synes din blog er så dejlig livsklog.

Liselotte, som slagter hellige køer, da jeg synes du er helt fantastisk livsglad trods alt der kommer på tværs, det beundrer jeg.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med din award, Charlotte! Jeg glæder mig til at følge med hos dig.

  SvarSlet
 2. Tillykke til dig Charlotte, og jeg siger tak herfra. Vil nu forsøge at gå videre med de krav der følger - det er lidt af en udfordring at skulle vælge 3 kandidater ud af alle de dejlige blogs der findes!

  SvarSlet
 3. Tak, tak og pøj pøj til dig Charlotte

  SvarSlet