mandag den 14. september 2009

Nu med lyng og frugttræer

En weekend går bare alt for hurtigt, når man skal arbejde Ikke at jeg klynker, for jeg ved jo der er weekendvagter når man er i mit fag, og i vores afdeling er vi endda heldige, vi har kun vagt hver 3. weekend. Men, jeg synes nu alligevel, at jeg har lidt ondt af mig selv de weekends jeg skal på vagt. Da jeg havde dagvagter, var det lidt lettere at liste afsted om morgenen inden huset vågnede og så komme hjem og have eftermiddagen og aftenhyggen sammen med familien. Nu hvor jeg er fast aftenvagt er det lidt svært at komme afsted lige der hvor dagen er allerbedst i gang. Men sådan er nu loddet, og når jeg først er mødt ind, så går det jo alligevel.

I denne weekend har vi dog nået at være i Plantorama. Vi var blevet enige om at haven godt kunne bruge lidt farve og et par træer. Det blev så til lyng og to frugttræer, et blomme- og et pæretræ. Nu skal tålmodigheden så bare lige på prøve, inden vi kan være heldige at gå på haverov, lige som hende her.Egentligt er det jo heldigt, at det er Palle, som er havemand her i huset, for ellers være træerne og lyngen ikke blevet sat i jorden og i krukker før i morgen, der starter nemlig en ny friuge og jeg glæder mig, for så bliver der igen tid til lidt strikkeri:-)

Har du frugttræer i din have?

5 kommentarer:

 1. Nej, dem har vi ingen af. Til gengæld gror der vilde bær i hækkene :-))).
  Vi har forsøgt med frugttræer et par gange - men det duer ikke rigtig. Der er 'noget' med jorden i den nederste del af haven...
  Men jeg gad nu godt have et pæretræ :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Det kan jeg godt forstå Gittemay, jeg glæder mig også til jeg kan begynde at høste friske pærer, forhåbentlig i løbet at et par år eller tre. Det lyder nu heller ikke så ringe med vilde bær i hækken:-)

  SvarSlet
 3. Gælder mig til at se mere af dit "strikkeri" den kommende uge...

  SvarSlet
 4. Det lyder dejligt med dine nye frugttræer. Vi har kirsebær og æbler i haven - og vi deler med fugle og rådyr :-)

  SvarSlet
 5. Charlotte, jeg synes jeg har for lidt tid, men jeg skal nok få lavet noget - snart:-)

  Madame, vi overvejede et kirsebærtræ, men der var smagsprøver på pærerne og blommerne og dem faldt vi i den grad for. Vores have er desværre ikke stor nok til alt det vi gerne vil fylde i den. Det lyder rigtig hyggeligt at I deler med rådyr, det er ikke alle der lige har dem i eller nær haven. Fuglene plejer vi også at dele med:-)

  SvarSlet