søndag den 28. juni 2009

En skøn sommersøndag

En dejlig dag i fantastsik vejr, kræver næsten en tur til vesterhavet. Det havde vi bestemt os for i dag. Her var til at holde til at være, og ungerne nød både sandet og vandet. Det var kun de tre små vi havde med, for Anders var med en kammerat på camping. Ingen tvivl om at han også ville have nydt turen. Det gjorde vi andre. Mine forældre var med og så havde vi taget oldemor med. Hendes lejlighed er helt ulidelig, når der er så varmt. Hun nyder at blive "luftet" og takker heldigvis aldrig nej, når vi ringer og vil have hende med. Super frisk af en næsten 84 årig at være. Dejligt at vi stadig har fornøjelse af hende og hendes dejlige væsen.

Vandet er en hel historie for sig. Frederik har før hen været noget vandskræk, og Oliver og Christian er vandhunde om en hals. Inden vi kørte hjemme fra var det da også Frederik som ville lave aftaler om at man ikke måtte sprøjte med vand på hinanden. Men hvem var den første til at sprøjte på de andre... Ja det var selvfølgelig Frederik, og så må man jo finde sig i at få igen. Og han nød det. For første gang holdt han sig ikke i vandkanten for sig selv. Det var dejligt at se.

Når man sådan kører mod vesterhavet, kan man jo næsten ikke undgå at køre gennem Saltum. Og kører man der i gennem, ja så kan man da næsten heller ikke undgå lige at kigge en tur ind til bindestuen. Der var søndagsåbent i dag. Det har de hver weekend her om sommeren og fordi det var den første søndag de holdt åben i dag, var der 20% at spare på alt i forretningen. Dejligt, for det betød fine knapper til Amelia og så endnu et nyt projekt: Topstykke fra Geilsk, i en smuk lilla farve. Så nu er der fart på pindene med den limefarvede sommer bluse. Det kan dog godt være den lige kommer til at ligge lidt, for topstykket trækker i mig.

2 kommentarer:

  1. Der er så dejligt ved vesterhavet, både min mand og jeg er fra de kanter og vi savner havet meget.
    Dejlige sager du har købt ved Bindestuen, så er du klar til lidt feriestrik :-))

    SvarSlet
  2. Ja, Bebiane, du kan tro jeg er klar og vesterhavet, er man opvokset med det, så vil det nok altid rulle i blodet. Vi har heldigvis kun ca. 30. min. kørsel, så kan vi kaste os ud i bølgerne. Det er bare så skønt.

    SvarSlet