mandag den 27. august 2012

Sneglefart

Sidste mandag, ville jeg ønske ugen var hurtigt overstået. Jeg skulle til Norge for at arbejde og gad egentlig ikke rigtigt af sted. Nu er jeg vel hjemme igen og har heldigvis en fridag i dag. Jeg vil ønske mandagen kommer til at gå i sneglefart.
Den lille fyr på billederne her, fangede jeg til morgen, glidende rundt på klematissen. Lige så stille og roligt, netop i sneglefart, gad vide om den kan mærke det snart er efterår. Jeg synesdet ligger i luften, solen kommer ikke helt så højt på himlen længere og de lange lyse nætter er for længst forbi.
Nu er det hygge med levende lys i mørke kroge, der venter. Men jeg vil nyde dagen i dag, for der sol uden for mit vindue og og nye blomster er netop sprunget ud rund omkring i min have bl.a. i klematissen.

Må din dag blive fuld af sol.

4 kommentarer:

 1. Det er meget smukke billeder, du har taget - så fin en klematis du har! Er det en Jackmani? Ja, en fridag skal helst vare rigtig, rigtig længe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må desværre blive dig svar skyldig. Jeg har absolut ingen idé om hvad klematisen hedder. Den stod i haven da vi købte huset og allerede da, så det ud til den havde stået her i mange år. Desværre er det ikke helt let at gengive farverne på fotografier, for den er faktsik noget mørkere i virkeligheden end på billedet her. Jeg synes selv den er usædvanlig smuk i farven.

   Slet
 2. Jeg håber, at mandagen har gjort dig godt..

  SvarSlet