lørdag den 25. august 2012

Jeg måtte altså bare ind.

Hvem ved, hvornår jeg lige kommer her igen. Jeg havde vagt natten til i går og mødte så i aftenvagt igen går efter få timers søvn, så jeg var træt i aftes. Heldigvis er aftenvagten her kun 7,5 time, så jeg havde fri allerede kl. 22. Efter en god lang nattesøvn, vågnede jeg frisk i morges. Hele lørdag formiddag til fri afbenyttelse, det kunne kun betyde én ting, jeg måtte ind og se Nidaros indefra. Jeg købte hele pakken. Tur i kirken, opgang til tårnet, museet i den gamle bispegård lige ved siden af kirken og endelig adgang til at se de norske Riksregalier. En fantastisk formiddag. Egentlig må man ikke fotografere inde i kirken, men der er jo så meget man ikke må, og jeg forsøgte at være diskret.

6 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder du der diskret har taget...;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Helvig, jeg kunne bare ikke lade være, jeg ved ikke hvor strengt forbudet håndhæves, for jeg så flere med store kameraer, jeg brugte bare min mobiltelefon.

   Slet
 2. Hvor er der smukt! Dejligt, at du fik en frisk fridag midt i alt arbejdet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Trondheim er en smuk by, og en fridag mellem vagterne er ikke at kimse af. Selv om jeg helst ville være hjemme, fik jeg heldigvis noget godt ud af turen også:-)

   Slet
 3. Smukt! Kan godt forstår at du bare måtte...

  SvarSlet
  Svar
  1. Oppe i tårnet var der heldigvis ingen restriktioner, det var kun inde i kirken. Men man kan da ikke så smuk en kirke alene uden at dele:-)

   Slet