mandag den 20. august 2012

Fin og frisk igen

Hun sover lige nu, men hun er ellers fin og helt frisk igen. Det var en ordentlig omgang hun fik med øjnene. Muligvis startende med et sandkorn i det ene øje, som blev betændt og hævet. Selvfølgelig fik hun gnedet bakterier over i det andet øje og da hun tilsyneladende ikke tålte behandlingen havde vi store problemer  med begge øjne.Det blev bare ved og ved, det var et mareridt. Dyrelægen blev besøgt ikke mindre end 4 gange på 14 dage og de to af gangene måtte hun i narkose.

Endelig blev det bedre, men hun var ikke ligefrem noget kønt syn, min lille yndling. Dyrlægen havde været nødt til at barbere hende rundt om øjnene og efter behandling med binyrebarkhormon var der ikke et eneste hår tilbage. Huden var helt tynd og glat. Dyrlægen vidste ikke om hårsækkene kunne være blevet ødelagt, så der ikke kom hår igen, det måtte tiden vise.

Nu er der heldigvis både hår og øjenvipper på vej og hun er snart fin nok til at kunne blive udstillet igen, hvis vi ønsker det. En hund er altså kønneste med pels, hvis du spørger mig.

4 kommentarer:

 1. Nå, det lille pus! Godt det er ved at gå den rigtige vej igen - og godt at det ser ud til, at hun får sin pels tilbage, for jeg er helt enig med dig: hunde er pænest med pels...
  Har ikke fået kommenteret dit forrige strik: bare rigtig flot!

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt, at hun er frisk igen - pyha, sikke en omgang!

  Klap til din smukke lille hund.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Madam, hun elsker klap :-) og det har været en hård omgang, men vi er heldigvis kommet videre :-)

   Slet