torsdag den 22. december 2011

Færdigt arbejde

Og selv om det ikke lige er mine farver, så synes jeg faktisk det er blevet helt pænt, så håber jeg bare det falder i ejerens smag. Mon ikke det gør, hun har jo selv valgt farverne. Nu må jeg så se hvad næste projekt skal være, mon ikke jeg skulle se at få lavet min swing færdig, så jeg kan nå at få lidt gælde af den mens det stadig er vinter. Mens jeg bestemmer mig til det, kan I lige få dagens billede af de små, som ganske vist blev taget i tirsdags;-)


6 kommentarer:

 1. De er altså nuttede, de små:-) Flot Karlas, jeg véd hun bliver glad - jeg er selv så glad for mit, og jeg elsker de farver:-)

  SvarSlet
 2. Smuk strik:)

  Og de små er da ikke til at stå for:)

  SvarSlet
 3. Skøn strik en en flot farve; den skal nok gøre lykke.
  Hvor er de små altså nuttede; man kan næsten ikke undgå at blive en smule forelskede i dem ;o)
  Glædelig jul til dig og din skønne familie - både to- og firebenede... ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er de lære, de små hvalpe, Charlotte :-) Jeg håber, vi må få lov til at følge dem. Og dit tørklæde er bare så flot!

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare henrivende søde- de små hvalpe- sikke en dejlig oplevelse at opleve den fødsel. Kan godt forstå du ikke kan løsrive dig. Det er iøvrigt et flot poncho du har lavet-- jeg er sikker på den falder i god jord. Rigtig glædelig jul til dig og dine

  SvarSlet
 6. Farven er ihvertfald lige i min smag (;o) det er rigtig flot og sikke nogle skønne hvalpe - det må være svært ikke at sidde derude hele tiden?
  Rigtig god jul!

  SvarSlet