torsdag den 29. december 2011

Skal, skal ikke...

Nej, ikke endnu. Nu har jeg bestemt mig. Tror jeg nok. Var der nogen der sagde vægelsind??? Min lille diskussion med mig selv handler om hvor vidt jeg skal pakke mit julepynt væk inden nytår eller ej. Det skal jeg ikke. Hos os har julen altid varet indtil helligetrekonger og sådan bliver det også i år. BASTA. Så selvom jeg stadig synes mit juletræ er grimt, så ELSKER jeg mit juletræspynt og det er så kort tid jeg har glæde af det. Det kommer altså til at bliver nytåret over. Jo, det hjalp - jeg har bestemt mig:-)

Jeg håber I alle har haft en dejlig jul. Det har vi og jeg synes lige jeg vil vise jer den kæreste gave jeg fik. Det er Christian der har været kreativ og hvis du kan forstørre mit billede, så synes jeg du skal læse kortet der hang ved pakken. Er der noget at sige til jeg blev rørt:-) Den kære dejlige dreng!

7 kommentarer:

 1. Sikken dejlig gave og tilhørende kort... Den knægt kan du være stolt af ;o)
  Det meste af min julepynt bli'r også fremme til den 6. januar - og juletræet ligeså; sådan er det bare... ;o) Alt småpullerværk er væk, men Trip Trap nisser og strømpenisswer, dekorationer og Georg Jensen får lov at blive... ;o) Der er da nogle der synes jeg er rablende, men det kan jeg skisme godt leve med... He he...

  Godt nytår til dig og familien...
  Kh Britta

  SvarSlet
 2. Det er vel nok en dejlig gave og et sødt kort.

  Her pakkes der væk i morgen. Med vemod og glæde:)

  SvarSlet
 3. Sikke en lille hjerteknuser. Han er sød.

  Her er der heller ikke pakket væk endnu. Jeg har ikke haft lyst. Jeg tror måske, at det får lov at stå nytåret over.

  Jeg håber, at det går godt med de små. Jeg har lige luret på Dinas side. Øv, at I er så langt væk.

  SvarSlet
 4. Hvor er det rørende at se din fine gave fra Christian! Vi har ikke haft ret meget julepynt - kun hjerter og stjerner og ikke juletræ. Men når du har børn, kan jeg sagtens forstå, at juletræet får lov til at blive stående til helligtrekonger :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en fantastisk gave! Og de små breve som følger med - de er mere værd end alt andet i hele verden!

  SvarSlet
 6. Her står julepynten også til januar, det vil sige, at jeg har nogle uroer, som jeg pakker væk, fordi de bliver svære at få rene, når nytårspynten flyver om ørene på os :-)
  Godt nytår til dig og dine kære.

  SvarSlet
 7. Sød gave fra en sød søn :-)
  Her bliver julepynten heller ikke pakket væk før 6. januar. Jeg elsker julepynt og det skal helst nydes en hel måned inden nedpakning.
  Godt nytår til dig herfra.

  SvarSlet