torsdag den 8. december 2011

Oldemors vidunderlige brunekager

har igen fundet vej til kagedåserne.

Hele formiddagen er gået med at bage, men jeg havde også lagt dej af 1 helt kilo mel. Så håber jeg de rækker til jul. Både den gamle orange og den gamle brødskærer kom frem fra skabene og der er spillet julemusik på anlægget, så bliver småkagerne nemlig bedst. Mangler du en opskrift på en lækker sprød brunkage, så kan du finde den lige her.

Nu vil jeg lægge mig en time til drengene kommer hjem, for en irriterende forkølelse har sneget sig ind på mig og sidder godt fast i kroppen, så et lille hvil må gøre godt inden vi også skal have gang i vanillekransene. Dejen har ligget i køleskabet et par dage, så den er vist ved at være klar.

4 kommentarer:

 1. Uhh, det ser godt ud:-) Pigerne har sat mig stævne i week-enden, så tager vi småkagebagning og rigtig julehygge - jeg glæder mig. Jeg vil lige tyvsjæle din oldemors gamle opskrift, og afprøve den ved samme lejlighed. Den forkølelse skal forhåbentlig bare have lidt opmærksomhed,for at forsvinde, god bedring:-)

  SvarSlet
 2. Brunekager og vanillekranse er også, hvad der bliver bagt her. Den første portion brunekager er vidst ved at være væk. Jeg tror, at jeg vil klare resten i weekenden.
  God bedring med forkølelsen.

  SvarSlet
 3. Tak, Charlotte. Det lyder som en rigtig hygge weekend for jer og stjæl du bare løs. De bliver bedst hvis de skæres meget tyndt. God fornøjelse:)

  Tak, Susanne. Skønt med de bage weekender, måske datteren stadig er hjemme og gerne vil hjælpe:) I hvert fald god fornøjelse, jeg har bagt mine vanillekranse i dag og skal arbejde i weekenden.

  SvarSlet
 4. Uhm, det lyder lækkert, Charlotte - vi skal også til at bage brunkager her, og det er fyldt med minder fra barndommen. Rigtig god bedring med forkølelsen!

  SvarSlet