torsdag den 20. december 2012

Højt at flyve, dybt at falde

Mange gange har jeg tænkt på denne min blog de sidste godt tre måneder. Jeg blev i september ramt af en depression udløst af stress. Det har været en hård omgang og jeg var totalt færdig. Tappet fuldstændig for kræfter og uden overskud til noget som helst. L A N G S O M T er jeg ved at kæmpe mig tilbage. Jeg har fået hovedet lidt op igen, men har stadig problemer med koncentrationen og "rod i hovedet", der giver træthed og ind i mellem søvnbesvær. Men jeg er på vej og jeg skal nok komme helt op og stå igen. Visse ting i mit liv vil dog blive forevigt forandret. Bl.a. kommer jeg sandsynligvis ikke til at lave blogindlæg så ofte som jeg tidligere gjorde. I første omgang vil jeg prøve om jeg har overskud til at lave et enkelt indlæg om ugen. Det vil ikke blive på nogen fast dag, men når jeg føler mit overskud til det er tilstede. Er du én af dem, som stadig kigger forbi i ny og næ, så er jeg oprigtigt glad for, at du måske stadig har lyst til at læse med. Inden jeg begiver mig ud i dagen, vil jeg lige ønske jer derude en rigtig glædelig jul.


12 kommentarer:

 1. Først: dejligt at se at du har lidt overskud til at blogge igen. Jeg er med hver gang:-) Dernæst: Godt at du (langsomt) er ved at komme ovenvande og jeg krydser alt for at du meget snart må få det endnu bedre:-) Rigtig glædelig jul til dig og familien:-) Vi ses jo meget snart:-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at se dig igen! Venter bare til du er klar til mere og det skal nok komme.
  Du og dine ønskes en god jul.
  Kh
  Susanne

  SvarSlet
 3. Jeg har savnet dine skriverier og glæder mig over, at du er ved at finde vejen tilbage. Rigtig god jul til alle jer.

  SvarSlet
 4. Dejligt at se dig igen, håber virkelig det lykkedes for dig at komme op til overfladen igen..Rigtig god jul til hele familien.;-)

  SvarSlet
 5. Godt at du er være ovenpå igen . Bloggen skal jo netop være af lyst og ikke af tvang . jeg er her i hvert fald stadig :-)
  Glædelig jul og godt nytår .

  SvarSlet
 6. Hej Charlotte - det er hyggeligt at høre fra dig! Det lyder som en hård omgang for dig. Håber, I får en rigtig dejlig jul som familie.
  De bedste hilsener.

  SvarSlet
 7. rigtig god bedring tl dig. Glæder mg tl at læse med når du orker!!
  Glædelig jul til dig og dine :)

  SvarSlet
 8. Fokuser på det der er vigtigst for dig og drop den dårlige samvittighed. Blog når lysten og energien er til det.
  Glædelig jul

  SvarSlet
 9. Glædelig jul til dig også. Du er nået så langt, jeg er meget glad på dine vegne.
  Kram til dig fra mig.

  SvarSlet
 10. Dejligt at du er tilbage og i bedring :-) som andre også har skrevet blog når du har lyst og overskud til det :-)
  Rigtig glædelig jul
  Majbritt

  SvarSlet
 11. Rigtig god bedring og glædelig jul og godt nytår til dig og din familie :-)

  SvarSlet
 12. Jeg har jævnligt tænkt på dig - om alt mon var, som det skulle være... Trist at høre, at du skulle igennem sådan en omgang, men også dejligt at hære, at du så småtmer på vej igen. Og gør kun det, som du har lyst og overskud til! Rigtig god bedring! Knus

  SvarSlet