tirsdag den 13. december 2011

Han kunne ikke nære sig

Palle havde en overraskelse til mig i dag, da jeg kom hjem fra noget undervisning jeg skulle til i dag. En dejlig og spændende overraskelse:)Han havde fået Dina røntgenfotograferet. Han kunne ikke nære sig og dejligt det samme, for nu ved vi med sikkerhed at der i hvert fald er tre hvalpe. Ved nærstudie at hvalpenes placering på de to billeder er jeg dog overbevist om at der er fire hvalpe. To ses på begge billeder helt oppe under ribbenene og af de to andre ses én på det ene billeder midt på bugen og den anden helt nede i bækkenet. Skønt at vide nogenlunde hvad jeg kan forvente, når først fødslen går i gang. I øvrigt var dyrlægen fuld af rosende ord til og om den lille gravide tæve.

9 kommentarer:

 1. Hvor spændende og som debutant som fødselshjælper på det område, er det skønt at vide, hvad der er i vente. Held og lykke med fødslen.

  SvarSlet
 2. Det bliver da spændende, held og lykke med det hele. Vi får jo nok resultatet at vide :-)

  SvarSlet
 3. Fantastisk - tænk at hun lige om lidt bliver firlingemor :-)

  SvarSlet
 4. Ih, hvor er det spændende... Jeg venter spændt på at høre mere. Pøj pøj med fødslen, som jo er lige om hjørnet... ;o)

  SvarSlet
 5. Der bliver da ikke et øje tørt.... Det bliver spændende at se dem i levende live:)

  SvarSlet
 6. Det er jo lige om snart - nu er der styr på hvor mange der er i vente. Det er altid rart at vide, når man skal være fødselshjælper. Steen fik alligevel ret, den anden dag sagde han, at han ikke kunne forstå, hvorfor I ikke havde været til dyrlæge med Dina - han havde tippet, at Palle ikke kunne vente:-)

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres kommentarer. Det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at jeg glæder mig helt vildt til at skulle være fødselshjælper. Jeg håber dog at hun klarer det meste selv, men jeg har læst og lyttet til andres beretninger, så jeg er så klar:)

  SvarSlet
 8. Det er vel nok spædende, Charlotte - ja, det må være rart at vide, hvad I kan vente jer. Jeg glæder mig til at se billeder af den lykkelige mor til fire :-)

  SvarSlet
 9. Magazine cover - Students will choose a magazine, then study past cover photos
  for inspiration. The local Palomar College in San Marcos offers
  some of the best adult workshops I have ever experienced, at a
  fairly low cost. The best dance school in Boulder can provide a comprehensive lesson on basic
  dance steps and movements.

  my site digital cameras beginners

  SvarSlet