fredag den 6. august 2010

Lige akkurat nok

Èn meter, det er lige præcis hvad der er tilbage. Så det hjalp med alle de krydsede fingre;) I dag står den på montering og så kan man jo håbe, at nogle af de ender fra opslagningerne er så lange, at de rækker til sammensyning, ellers har jeg nok en lille rest et eller andet, der kan bruges. Bagefter kan man jo glæde sig over, at der ikke skal lægges endnu et halvt eller trekvart nøgle endnu "et eller andet" i reste-skuffen.

Senere på dagen skulle jeg egentlig have været på arbejdet, men jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at afspadsere. Så i stedet kan jeg kaste mig over et lille nyt projekt. Det bliver en lille køretrøje, som jeg har lovet at lave for en kollega, som venter sig. Modellen kan ses herunder.

Det er en super skøn model som bare sidder SÅ godt, den er efter min mening et absolut must til et lille spædbarn. Da min Anders var lille havde mormor lavet den til ham. En lille bitte i lyseblå og en lidt større i hvid. De blev brugt igen og igen og igen.

5 kommentarer:

 1. Der var du heldig med garnet, hvad?

  Den lille køretrøje er vældig sød, og billederne viser tydeligt, at faconen er god.

  SvarSlet
 2. Neeej, hvor er din kollega heldig, Charlotte. Der er ikke noget så anvendeligt som babystrik - hvor er han sød i køretrøjen:-) God afspadseringsdag til dig!

  SvarSlet
 3. Pyha, det var da fantastisk heldigt med garnet :-) Den lille køretrøje er bare så sød, og det er sjovt at se den på din egen lille fotomodel!

  God afspadseringsdag til dig, Charlotte!

  SvarSlet
 4. Så deilig at garnet holdt, du hadde jammen en vakker spedbarnsmodell ja :) Skal det komme helt riktig ut så har du jo 4, god fridag:)

  SvarSlet
 5. Ja, Eva, en gang i mellem har man lov til at være heldig.

  Charlotte, når der ikke rigtig er nogen hverken kusiner eller søskende der kan levere småfolk, så er det da dejligt, at ens kolleger ikke er bange for at spørge om man har tid til lidt babystrik. Og du kan tro jeg nød min fridag:)

  Madame, jeg holdt vejret til sidst, kan jeg godt fortælle dig. og ja, mine drenge er rigt fotograferet i dejligt babystrik.

  Kristin, desværre kunne jeg ikke rigtig finde tid til at strikke til mine egne børn, men det kunne min mor og en kær veninde af min mor, så de har haft meget fint babystrik.

  SvarSlet