onsdag den 25. august 2010

Hvor heldig er jeg lige

Min kære mor har foræret mig Nectar. Jeg mener Nectar som i Kim Hargreave. Er jeg lige heldig eller hvad? Tusind tak mor:o) Kataloget rummer SÅ mange skønne modeller med opskrifter blandt andre disse to.

Lige så heldigt var det, at Designværkstedet i Aalborg, i sidste uge havde udsalg og der var 25% rabat på lige netop Rowan Denim, som skal bruges til denne her. Om jeg er i gang? ... hvad tror du? ;)

Så må Elvira altså lige vente lidt igen. Jeg har ganske vist strikket og strikket og strikket på den de sidste dage, men det er langsommeligt, på pinde nr. 3. Den får et par omgange ind i mellem, så den skal nok blive færdig på et eller andet tidspunkt. Men lige nu er det altså Favour, der prioriteres:)

4 kommentarer:

 1. Jeg synes det er flot at du har mod på de engelske opskrifter - jeg er ikke rigtig kommet igang med dem endnu. Du er altså heldig, at du fik tildelt sådan en sød mor - kunne jeg ikke låne hende lidt - bare lige et lille bitte stykke tid??

  SvarSlet
 2. Dejligt med ny inspiration - og dejligt at se, at jeg ikke er den eneste, der har gang i mange projekter på en gang :D

  KH Karina

  SvarSlet
 3. Hvor er den yndig, jeg har lige kigget på dit link. Og det var sødt af din mor.

  Ha' en god fredag, Charlotte!

  SvarSlet
 4. Charlotte, det er ikke svært. Du vil sagtens kunne gøre det også:) Hvad min mor angår, så er hun godheden selv, hun har mere end rigeligt overskud, så du kan bare sige til;)

  Frau Putz, jeg vælter nogen gange i projekter. Det er frygteligt svært at begrænse sig.

  Tak Madame i lige måde:)

  SvarSlet