tirsdag den 10. august 2010

Finito bambino

Så blev den helt færdig den lille køretrøje eller jakke og der blev også til et par små vanter. Jeg er så spændt på at få den afleveret i morgen. Håber jeg kan overtale den vordende mor til et billede af vidunderet, når jakken er taget i brug.

Jeg fandt søde knapper med små pindsvin, hvor jeg også havde købt garnet. Det var i Vadum hos NO. 103. En rigtig hyggelig lille biks, som har alverdens spændende ting. Sjældent har jeg set så meget garn på så lidt plads. Den søde indehaver er ualmindelig hjælpsom og ved fantastisk meget om garn. Hun spinder selv angoragarn og hendes mand laver træknapper og træspænder som kan bruges til bl.a. sjaler. Skulle du have lyst til og mulighed for at kigge forbi hendes lille butik, så holder hun jubilæumssalg fra d. 1. oktober og året ud, hvor hun giver 25% rabat på alle varer. Der kunne nok gøres en god handel eller to. Jeg glæder mig i hvert tilfælde.

7 kommentarer:

 1. Åh, så fint. Jeg er spændt på, hvad modtageren siger. Wow.

  SvarSlet
 2. Det er den lækreste køretrøje, jeg kan godt se, at den har en fantastisk pasform - farven passer til begge køn:-)

  SvarSlet
 3. Nøj hvor er det bare sødt - og knapperne er bare lige i øjet.

  SvarSlet
 4. Tak, Eva. Me too;)

  Charlotte, det er nok ikke en farve jeg selv ville vælge. Den er meget sød, men jeg er ret gammeldags hvad baby tøj angår, for mig er det enten de sarte pasteller eller helt hvidt, men det er ikke rigtig in hos de unge:)

  Sigrid, jeg kunne heller ikke stå for de knapper.

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin - den lille babyjakke:-)

  SvarSlet
 6. Hej, fantastisk trøje og flot farve:) Kan jeg spørge dig om hvilken farve det er, hvis du kan huske det? Kigger lige nu på 07m og 08m, men garnet her på trøjen ser ikke meleret ud..? Hildi

  SvarSlet