mandag den 3. august 2009

Varme ferieminder

Selv om det danske sommervejr for tiden viser sig fra sin lunefulde side, så er det skønt at tænke lidt tilbage på ferien. Når der er mellem 30 og 34 graders varme og næsten skyfrit, så er der kun én ting man nyder og få tiden til at gå med. og det er naturligvis noget med vand.

Billederne er fra et skønt vandland som ligger midt i Wagrain vi kom heldigvis "gratis" ind med vores Salzburgerland Card og kunne være der hele dagen. Det var skønt.

Så er vi efterhånden ved at være fremme ved torsdag, den varmeste dag i vores ferie. Der skulle vi naturligvis også lave noget med vand. Vi besluttede os for at finde endnu et vandland der var henvist til i den folder der fulgte med vores Salzburgerland Card. På vej dertil standsede vi ved en bæk med det dejligste klare og kolde vand.

Børnene smed hurtigt sandalerne og strøg fluks ud i bækken.

Men av, det gjorde lidt ondt at gå på stenene, så det gik ikke så hurtigt for moren, at komme ud i bækken.

Ahhh! Mine lidt hævede fusser nød at blive dyppet i det kolde vand.

Bækken delte sig i to og her er vi halvvejs ovre på den anden side. Strømmen var meget stærk, så man skulle være forsigtig.

Så er vi fremme ved det vandland der var målet for turen i dag. Fire drenge, som nyder at blive dyppet i det våde element.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar