onsdag den 29. juli 2009

Hygge i Østrig

Godt trætte efter en lang køretur er vi ankommet til Østrig. Vi har fået os installeret i lejligheden og får os en gang abendbrot. Vi orkede ikke gå ud og spise. Bare hygge, hygge og hygge.

Lige udenfor huset går der kronvildt. Jeg fangede hannen søndag morgen, da jeg skulle hente morgenbrød. Han var selv ved at spise.

Han hørte mig og kom helt hen for at hilse på, inden han igen vendte sig og gik videre med sine egne gøremål.

Her er så huset, som rummer vores lejlighed. Vi boede helt oppe under tagskægget. Det var hyggeligt, men vi havde desværre ingen udsigtsvinduer og heller ingen altan. Det var et savn, det plejer vi nemlig at have, men vi havde valgt at bo et andet sted end vi hvor vi plejer, for at se noget nyt.

I år var målet Wagrain i Salzburgerland. Vi har før boet i Kappl nær Vorarlberg og i Ellmau i Tirol. Men som sagt ville vi gerne se noget andet end det sædvanlige. Der er meget smukt i Salzburgerland - ja ikke kun der, men i hele alpelandet.

Søndag formiddag gik vi en tur i Wagrain, vi skulle forbi turistinformationen efter et Salzburgerland Card. Et kort man kan købe, som giver gratis adgang til mere end 190 attraktioner i hele Salzburgerland. Det var et godt køb for os, da man kun betaler for 2 voksne og 2 børn. De børn man har mere end 2 får frikort. SKØNT, at man for en gangs skyld ikke bliver lænset helt af bare fordi man har mange børn:-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar