søndag den 16. august 2009

Lykkelige hundeejere

Så blev det endelig den store hente hjem-dag. Vi tog turen til syd Fyn lørdag formiddag og hold da op hvor var turen lang fra det nordjyske. Der var vanvittig meget trafik og flere km kø på motorvejen mellem Haverslev og Hobro. Men frem kom vi da, efter næsten fire stive timer, som var fyldt med en vis portion spænding og utålmodighed.

Vi var ventet og Dina ville heldigvis gerne både nusses og kæles og ikke mindst leges med og børnene kunne slet ikke få nok. Efter nogle hyggelige timer i det sydfynske vendte vi snuderne hjemad igen. Vi havde købt transportkasse, som det selvfølgelig var meningen Dina skulle ligge i på vejen hjem, men det kære lille kræ endte i mit skød, hvor hun sov hele vejen hjem. Så må vi bruge tiden fremover til at vænne hende til transportkassen, den skal hun nok få lært at ligge i. Der var heldigvis ingen trafik på hjemvejen, så den klarede vi på tre timer.Hjemme igen i nye omgivelser.

Første nat er gået ganske fint, med hundekurven ved siden af min seng, så jeg kunne sætte hånden ned og berolige hende, når hun blev urolig. Jeg var oppe én gang i nat for at lukke hende ud og tisse, eller sov hun faktisk helt roligt.

6 kommentarer:

 1. Nåh, hvor er hun bare nuttet, jeg kan forestille mig, at man slet ikke kan holde fingrene fra hende :-)

  Må ha´ været noget af en prøvelse for tålmodigheden at sidde fast i vejarbejdet i går, jeg brugte selv en del ekstra tid på at komme til Århus :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke. Pigerne og jeg er helt solgt. Vi glæder os til at se lille Dina engang.

  SvarSlet
 3. Hvor er den SØD :-). Sikke en tur - men kender den godt, og den formår virkelig at sætte ens tålmodighed på prøve:-). Men sikke en 'gevinst', der var i den anden ende :-)))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 4. Strikkeheksen, du drømmer ikke om hvor blød hun er, det er ikke uden grund disse hunde kaldes bomuldshunde.

  Charlotte, så må vi vist snart se at få fundet en dato:-)

  Gitte, vi ER heldige med den gevinst, men gab! det har også sin pris - ikke megen nattesøvn:-)

  SvarSlet
 5. Åhh.. den er da sød. Ja den bliver vist aldrig "fri" for kælehænder. :-)Tillykke med hende.

  SvarSlet
 6. Tak, Pia. Jeg er bange for du får ret:-)

  SvarSlet