tirsdag den 25. august 2009

En tom hundekurv

Hundekurven er gabende tom. Hvor mon den lille hund så sover.

Det gør hun såmænd ved siden af kurven, oven på mine futter. Hun ligger stort set aldrig i sin kurv. Det passer ikke helt, for hun vil gerne ligge i den og tygge tyggeben, men når hun skal sove, så foregår det altså på gulvet og helst oven på eller i nærheden af mine futter. Det er da godt jeg ikke investerede i en af disse fine flettede hundekurve eller senge eller måske sådan en sød lille hundesovehule for det havde da været spild af penge.

Måske jeg alligevel skulle overveje en af de små slippers så hun får sin egen. Om hun så sover godt lige netop i /på mine futter fordi de "dufter" af gamle sure tæer eller om det bare generelt er min duft hun finder tryghed i, ja det må stå hen i det uvisse, men godt, det sover hun i hvert tilfælde.

Vil du noget, synes hun at spørgeNå, men så kan jeg godt lægge mig igen.

4 kommentarer:

 1. Nej hvor den bare sød jeres hund, må desværre ikke have husdyr hvor vi bor(øv).

  SvarSlet
 2. Sådan en hundeslippers er du da nødt til at eje. Jeg er sikker på hun gerne vil sove i den. Ellers lægger du bare din futsko derind.
  Knus trillemormor

  SvarSlet
 3. Det er synd for dig Lotte, for man har megen glæde af husdyr:-)

  Og mor, jeg tror Dina ønsker sig sådan en slippers i julegave;-)

  SvarSlet
 4. den er da helt vild nuser, den lille hund. Jeg overvejede lige et splitsekund om jeg ikke skulle printe alle billederne af lillevuf, og Anne Stanges mange kattebilleder ud til Oskar - det kunne blive en gedigen hyggebog!

  SvarSlet