onsdag den 1. juni 2011

Yin og Yan

Maskulint eller feminint.

Med fem hankøn i huset. Én fuld udviklet, én godt på vej og tre så småt på vej, kan det vist ikke undgås, at der ind i mellem er vel rigeligt testosteron her i huset. Jeg gør alt hvad jeg kan for at opveje ubalancen. Helt klart satte jeg min stemme ind på at hunden bestemt skulle være en tæve, det kunne vel opveje lidt.


Et tidspunkt hvor jeg for alvor mærker, jeg er i mindretal er på badeværelset. OK, indrømmet - mine toiletartikler fylder stadig mest, men drengene rykker godt ind. De er for alvor begyndt at bruge deodorant efter bad og det er jo i grunden helt fint, hormonsved lugter nemlig ikke specielt godt. Men jeg må jo gøre hvad jeg kan, for ikke også at tabe kampen på badeværelset og her kommer mine arbejdsture til Norge lidt til hjælp, for hvad er vel skønnere end lidt taxfreeshopping i lufthavnene. Sidst blev det til denne forholdsvis nye duft fra YSL. Den hedder Belle D'Opium og jeg synes den er SKØN! Den originale Opium er efter min smag noget krydret og tung, denne her er på ingen måde at sammenligne, selv om den siges at være en nyfortolkning af den "gamle" Opium. Den er omgivet af orientens mystik, og jeg synes den er helt vidunderlig sensuel og uimodståelig.

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig spændende, Charlotte - jeg vil gå i Matas og stikke næsen i Belle D'Opium. Tak for anbefalingen!
    Det er da godt, at I er to 'piger' i familien :-)

    SvarSlet
  2. Her er det også mig og hunden, efter Sara rykkede til Jylland. Og selv om jeg er omgivet af et par herrer mindre, så tror jeg godt, at jeg kender det lidt. Heldigvis er de skønne mine drenge. Både de 2 på 12 og 16, men bestemt også ham der nærmer sig midten af fyrrerne.

    SvarSlet