tirsdag den 28. juni 2011

Vægelsind


Jeg har flere projekter liggende jeg gerne vil i gang med at strikke, men et luksus problem er, at jeg ikke rigtig kan beslutte mig for hvilket der skal komme først. Så i de sidste par dage er mit SuperKarla sjal vokset betragteligt og det gør bestemt ikke noget. Jeg er i fuld gang med sidste række inden den øverste række trekanter og måske bliver det helt færdigt inden noget nyt påbegyndes. Men kun måske, for jeg overvejer stadig. Skal det være en Jasmine, en swing eller måske en Cecilia eller måske noget helt fjerde... Ja kald mig bare vægelsindet, det ved jeg godt jeg er, men det ER altså en svær beslutning. Godt jeg har noget fornuftigt tidsfordriv indtil jeg har bestemt mig :-)

10 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du har svært ved at vælge, 3 så lækre projekter, pyha!

  SvarSlet
 2. Jeg ville vælge Jasmine først da det jo er sommer..så Swing med en Cecilia til...Så er det ikke nødvendig at vælge andet end rækkefølgen.;)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig med Helvig. Jasmine først og så de andre bagefter.

  SvarSlet
 4. Jeg ville vælge Swing eller Cecilia.
  Lækre ting, du pønser på!

  SvarSlet
 5. Dit SuperKarla sjal er meget, meget flot - men jeg kan godt forstå, du har svært ved at bestemme dig :-)

  SvarSlet
 6. Åh, hvor jeg kender det fra mig selv. Nogen gange er der så meget at vælge imelllem, at man slev ikke kan vælge.

  SvarSlet
 7. Ja, det er svært at bestemme sig i den varme:)

  Super Karla bliver da bare så flot.

  SvarSlet
 8. Super flot sjal der vokser frem :-) Jeg har også så mange ting på min to-do liste, så jeg kan blive helt rundtosset ;-)

  SvarSlet
 9. Det bliver rigtig fint. Og der ser ud som om, det er sjovt at lave.

  Jeg er jo vild med Charlottes fine bluse og ved med mig selv, at selv om den flotte swing ser lækker ud, så ville den aldrig kunne finde plads på min krop. Jeg venter spændt på at se dit næste projekt :-)

  SvarSlet
 10. Takker for jeres søde kommentarer. Jeg har endnu ikke besluttet mig, men I får vel se på et eller andet tidspunkt, hvad jeg ender ud med:)

  SvarSlet