mandag den 13. juni 2011

Tak for kaffe


Sidste dag i denne lille pinseferie endte med en dejlig tur ud i det våde regnvejr. Palle og jeg blev inviteret på kaffe i Tornby Gl. Købmandsgård og det må siges at være et sted der er et besøg værd. I Mettes kaffestue fik vi kaffe og dejlige hjemmebage boller og lækker hjemmebagt kringle. Mens vi sad her kunne vi kigge på nogle fine gamle effekter fra den gamle købmandsgård. Bl.a. en fin gammel kjole og et gammelt servantestel.


Inde i den gamle købmandsbutik var der ingen grænser for hvad der kunne fås af sjove "gamle" ting. Efterligninger af gammelt trælegetøj, små kaffestel og spil men også tekrus og kander, fine stofservietter til brødkurven, emaljerede skilte og lokale lækkerier som f.eks. bjesk, honning, marmelade osv. Ud over muligheden for at handle disse lækkerier, var der også en fin udstilling af "varer" fra dengang købmandshandlen havde sin storhedstid. Det var sjovt og spændende og bestemt anbefalelsesværdigt.


Vi siger i hvert tilfælde tak for kaffe, mor og far det var en hyggelig tur:)

6 kommentarer:

 1. Det ser ud som en fint sted at besøge.

  SvarSlet
 2. Sikke et skønt sted at drikke sin kaffe. Det er et sted jeg vil skrive på listen, hvis vi en gang skulle finde det nordlige Jylland igen.

  SvarSlet
 3. Neeej, hvor er der hyggeligt. Der må vi altså lige lægge vejen forbi engang:-)

  SvarSlet
 4. Det ser skønt ud... Jeg har ofte kørt forbi, men har aldrig været der; det må der vist gøres noget ved... ;o)

  SvarSlet
 5. Eva og Helvig, det var det bestemt.

  Susanne, du må endelig sige til, det kunne jo være vi så kunne mødes, måske med vores små hunde;)

  Charlotte, jeg tager gerne med:)

  Britta, kør du kun inden om næste gang, du vil ikke fortryde:)

  SvarSlet