mandag den 28. marts 2011

Inden længe


vil tulipanerne stå sådan og nej hvor jeg glæder mig. De er på vej, ca 5 cm stikker op af den mørke jord i haven. Vi har fået sommertid, jeg har friuge og solen skinner, hvad mere kan man ønske. Denne uge er ugen, hvor vi varmer op til hundeudstillingen i den kommende weekend. I aften er der sidste omgang ringtræning inden det for alvor går løs og på fredag skal den lille hund på salon og gøres fint i stand. Jeg er SÅ spændt. Dagene ind til bliver udfyldt på bedste vis og i morgen er jeg sikker på bliver den bedste, jeg skal nemlig til frokost i Gåsehavehuset og jeg glæder mig. Åh som skal der snakkes og hygges og strikkes og og og...

Kom bare an friuge, jeg er klar:)

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker tulipaner. Det er Mies blomst. De er symbolet på "Rejsen til Holland". Lige nu er min have under kraftig forandring, så jeg må finde mine tulipaner andre steder i år.

  Jeg er spændt på at høre, hvordan det går med Dinah. Er det lykkedes dig at holde hendes lange hår? Dodo ligger på ryggen i sin kurv og sover sin skønhedssøvn. Jeg tror, at vi finder børsten, når hun vågner.

  SvarSlet
 2. Susanne, vi har ikke haft en eneste filt siden hun var ved frisør, men hun er også blevet børstet hver dag. Det har været dejlig nemt. Jeg er så spændt og håber hun klarer sig til mindst very good. Alt bedre end det, vil bare være sjovt:)

  SvarSlet
 3. Ja, ih hvor vi dog glæder os til at se alle forårsblomsterne komme frem og springe ud! Jeg kigger til mine hver dag for at se, hvad der nu er sket :-) Især akelejer er jeg meget glad for - tulipanerne har rådyrene spist ;) Det er vel nok spændende med hundeudstillingen!

  SvarSlet
 4. Jeg madame, foråret har mange glæder:)

  SvarSlet