søndag den 27. marts 2011

Hovedbrud

Hvad skal man stille op med en søndag formiddag, hvor ingen børn er hjemme. Man kunne jo f.eks. begynde at kigge lidt på bordplanen til konfirmationen. Stort set alle har svaret og tænk sig alle kommer - det var da osse lige godt pokkers;) Nej, det er skønt. Anders glæder sig og det gør vi andre også. Det er lidt hyggeligt med alle forberedelserne og hemmelighedskræmmerierne. Men bordplanen, den er et kapitel for sig. Med de familier vi har og med alle spøgelserne i skabet, er der meget at overveje, når man skal placere 42 mennesker så hensigtsmæssigt som muligt, så det forhåbentligt bliver hyggeligt for alle. Altså har jeg kastet mig over en lille udfordring sådan en søndag formiddag og et par forskellige forslag har allerede taget form, nu må vi så se og konfirmanden og hans far er med på en af mulighederne. Men sikken et hovedbrud.

6 kommentarer:

 1. Uha, jeg misunder dig ikke, men mon ikke i løser opgaven til et stort flot 12-tal, så det bliver en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. God fornøjelse, jeg er sikker på at kabalen går op til sidst :-)

  SvarSlet
 3. Åh, det kender jeg godt!
  Håber kabalen går op :-)

  SvarSlet
 4. Ja - og når man så synes, at man er færdig, så kunne man da også lige bytte om på tante 1 og tante 2. Der er nu også noget hyggeligt i planlægningen. Det skal nok blive rigtig godt.

  SvarSlet
 5. Det er jo vaerre end en svaer sudoku.

  SvarSlet
 6. Moster Tulle, det er bare én af de opgaver hvor resultatet bliver bedst, hvis det går op på en fornuftig måde og heldigvis er der mere end én løsning:)

  Tak, Lene og Tine. Jeg tror kabalen er gået op:)

  Du har ret Susanne, det er bestemt ikke kun en sur pligt, jeg hygger mig faktisk med den del af planlægningen også:)

  Lin, jeg tror alligevel sudokuen er sværere:)

  SvarSlet