Tærter, tjek
Små frikadeller, tjek
Pestobrød, tjek
Dejligt når man kan vinge af på sin huskeseddel. Jeg fortsatte i går efter tærterne, med at lave pestobrød og små frikadeller. Det hele er nu frosset ned, klar lige til at tage op igen når det skal bruges i næste weekend. Jeg glæder mig:)
Har du noget der ligner en opskrift på det pestobrød? For os der ikke bare lige laver en gærdej ;-)
SvarSletDe lyder som om de vil passe perfekt på buffeten til min kærestes 40 års fødselsdag.
Britta og hvem det ellers kunne interessere, jeg bruger:
SvarSlet30 g gær
6 dl vand
3-4 spsk olivenolie
1 spsk salt
1 kg pizzamel
Gæren skal opløses i det håndvarme vand. herefter tilsættes salt, olie og mel til den kan æltes på bordet. Ælt dejen i ca. 10 min, men du løbende tilsætter resten af melet.
Kom 1 spsk. olie i en dyb skål og vend dejen rundt heri, så der kommer olie på alle sider. Tildækkes og hæver ca. 2 timer.
Slåes ned og rulles ud til ca. 40 x 20-30 cm, smøres med pesto og rulles sammen som en roulade. Hæver til dobbelt størrelse og bages 25-30 min ved 220 grader.