mandag den 12. april 2010

Endelig!

Jeg har ventet med længsel på at Dina skulle blive gammel nok til at måtte gå lange ture. Nogle søde kloge mennesker har fortalt mig, at man skal passe på med ikke at gå for lange ture med en hvalp, da det kan skade dens knogler. Man skal vente til hunden er omkring 1 år. Dina er nu knap 10 måneder og vi er så småt begyndt at gå mere end bare 10 minutter ad gangen. Vi nyder det begge to. I dag tog vi en af de pænt lange ture. Vi var væk i næsten 3 kvarter. Så længe har vi ikke gået før og vi skulle da også begge lige have et lille hvil, da vi kom hjem. Jeg slængede mig i lænestolen og vupti - så lå Dina i skødet af mig. Hun er og bliver en skødehund. Nu håber jeg bare vejret fortsætter med at være lige skønt, så vi kan komme ind i en vane med at snuppe en af de lange ture et par gange om ugen indtil videre. Det skulle jo gerne ende ud i, at vi går en god times tid hver dag. Ikke kun fordi hunden har godt af det, men i særdeleshed også fordi jeg har - egentlig nok mest fordi jeg har.

5 kommentarer:

 1. Det var hyggeligt, Clemme/Trine. Hun var helt færdig - hunden:-)

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billeder! Ja det er fordelen ved at have hund og ikke kat - du får god motion og mere nu, hvor du gerne må længere ture med din smukke vaps :-)

  SvarSlet
 3. Ser rigtig dejligt ud. Går og drømmer om sådan en vovse, der kunne lokke mig med en tur om søen i ny og næ. Indtil videre må det blive ved drømmen...

  SvarSlet
 4. Tak, Madame og ja det er skønt at komme ud.

  Skumle. Du vil ikke fortryde det, det er så dejligt:)

  SvarSlet