onsdag den 28. april 2010

Hold da op, man når meget...

... når man står tidligt op. Jeg skulle køre Palle på arbejdet til morgen og han møder altså kl. 06.00. Det må siges at være først på dagen. Vi kørte hjemme fra kl. 05.30 og jeg var hjemme igen lidt over 6. Så blev madpakkerne til børnene smurt og der blev efterhånden liv i huset. Jeg nussede rundt omkring de kære unger, mens de fik spist og gjort sig klar til dagens program.

Efter ungerne er gået i skole, er formiddagen gået med lidt go' morgen Danmark, vel at mærke i køkkenet, hvor Palle i går installerede et tv, vi havde i overskud. Dét er bare skønt. Nu kan jeg nusse rundt i mit køkken mens jeg samtidig følger lidt med i hvad der sker i og omkring det københavnske Jeg kunne godt savne, at de tog lidt rundt i landet, jeg synes det program er lidt for københavnsk. De kan allerhøjst strække sig til at nævne Århus en gang i mellem, men jeg tror ikke de er klar over, at der faktisk ligger en del af Danmark nord for Århus også.
Faktisk hørte jeg et par Sjællændere sige til en jyde, da jeg skulle sejle fra Kristiansand til Hirtshals i sidste uge, at man lige så godt kunne afskaffe alt, hvad der ligger nord for Limfjorden. Jeg var lige ved at spørge om hvordan de så ville komme hjem, når nu flyene ikke fløj:) Ja, jeg ved godt det bare var en joke, men det gør lidt ondt at høre, at man bor et sted, der nærmest kan undværes. Jeg bor jo nord for Limfjorden, og kunne ikke forestille mig at bo i København, det er godt der en noget for enhver smag.
Jeg kunne jo også bare lade være med at se programmet, men der ér jo trods alt nogle gode indslag ind imellem.
Nå, lad nu det ligge. Jeg nød det nyinstallerede tv og har da også været lidt flittig samtidig, for jeg har fået bagt bundene til desserttærterne, så nu dufter der dejligt sødt i det lille hjem - nord for fjorden:)

6 kommentarer:

 1. Hvornår lærer jeg at nogle af jer har kontrolord, der først dukker op, efter jeg har trykket enter :-) endnu en gang smuttede en kommentar.
  Du er godt nok flittig, det ser rigtig lækkert ud. Har du mon fødselsdag snart ;-)

  SvarSlet
 2. Hm, hos os (som godt nok bor syd for Limfjorden, men ganske tæt på den) har det altid heddet, at vi lige så godt kan forære svenskerne Sjælland - DET ville spare os for en masse penge ;-)

  SvarSlet
 3. Hold da op alt det lækre du får lavet.

  SvarSlet
 4. Uhm det ser lækkert ud.
  Jeg bor på Fyn, der efter Storebæltsbroen er kommet er blevet reduceret til et bump i vejen mellem Sjælland og Jylland... Så helt uundværlig er vi dog ikke ;-)
  Men jeg kan godt blive mopset når Danmark bliver delt op i Jylland og Sjælland, når vi nu har sådan en dejlig ø her lige midt i det hele :-)

  SvarSlet
 5. Det har jeg Lene, - i næste weekend:)

  Mette, (LOL) min ældste søn sagde forleden at Danmark faktisk bliver betalt af svenskerne for at beholde Sjælland;)

  Tak, Lotte K, det bliver dog ikke til så meget strik lige for tiden:)

  Britta, du har helt ret - Fyn er SKØN, min mand har familie på fyn og vi har været på ferie på fyn.

  SvarSlet
 6. HA! Ja, det skulle da ikke undre mig ;-)

  SvarSlet