tirsdag den 22. december 2009

Nu er det snart

Og juletræet er blevet pyntet smukt, med stjerne, kugler, lys og guld. Præcis som det bliver hvert år her hjemme. Jeg er vild med julekugler eller ornamenter kan vi også kalde dem, for langt fra alle er kugler. Mange af dem er købt lige her. En helt fantastisk forretning at komme ind i. Vi kører gerne forbi, de gange vi kører til Østrig. Det er nemlig næsten lige på vejen og der er mange overnatningsmuligheder i og omkring Rothenburg ob der Tauber.

Som det skarpe øje nok har bemærket, så har vi ikke flag på juletræet. En tilbagevendende diskussion Palle og jeg har hvert år. Palle er nemlig vokset op med dannebrog omkring træet og synes det hører til. Jeg er af en anden opfattelse. I min familie har det ikke været en tradition og desuden synes jeg ikke at papirflag passer sammen med mine fine glaskugler og hvad træet ellers er pyntet med. Så vi nøjes med denne fine lille kugle som er pyntet med små dannebrogsflag, det har Palle vist affundet sig med, ellers går han bare ikke lige så højt op i det som jeg gør:) Jeg har dog set disse, som jeg måske kunne overtales til at hænge på træet, hvis jeg eller fik dem, men også kun måske, jeg synes faktisk de er smukke.

Jeg har valgt nogle få ornamenter som er blandt de absolutte favoritter. Det har været svært, for jeg synes de alle er smukke.

Har du også nogle favoritter på dit juletræ eller har du måske flag på og hvorfor?

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke ting, I har på jeres juletræ! Vi har ikke haft juletræ, siden sønnike boede hjemme - julen har været holdt andre steder. Men i min barndom var der både fehår og flag på træet, Jeg tror, der er mode i juletræspynt, og den skifter jævnligt.

  SvarSlet
 2. Smukt juletræ, Charlotte. Engang skal vi altså se den julebutik...Vi har heller ikke flag - men vi har heller ikke glimmer eller fehår - så træet er noget grønt at se på. I år har vi røde lys i lyseholderne på juletræet, det ser lidt anderledes ud. Glædelig jul til dig og dine Charlotte:-)

  SvarSlet
 3. Madame, jeg er så meget til julen, at jeg tror jeg skal have et juletræ hvert år også når mine drenge engang er flyttet:-) Glædelig jul.

  Tak, Charlotte. Det kunne være rigtig hyggeligt hvis vi engang kunne tage en forlænget weekend sammen, så jeg kan vise dig "julebutikken", rigtig glædelig jul til jer også:-)

  SvarSlet