fredag den 11. december 2009

Strikkepause

Midt i alle juleforberedelserne snupper jeg lige en lille strikkepause. Jeg har længe været på udkig efter en trøje til mine drenge, da de flere gange, når jeg sidder med pindene, har spurgt om jeg ikke ville strikke noget til dem. Jeg havde egentlig fundet en Rasmilla model, som jeg havde lidt i tankerne, men den er lavet i uld og drengene er meget sensitive over for noget der kradser, så det er ikke rigtig blevet til noget. I sidste uge kom min mor så og fortalte, at nu havde hun bestilt garn til en trøje til drengene. Hun havde rykket en opskrift ud af et blad for at vise den til mig, men drengene så den lå hjemme hos mormor og havde sagt nøj den er sej mormor, vil du ikke strikke sådan en til os. Så selvfølgelig havde mormor bestilt garn - de drenge kan vist få mormor til hvad som helst:) For at det kan gå lidt hurtigere med at få dem alle fire færdige har jeg så fået lov til at hjælpe;) Her ses forstykket på den trøje Anders skal have.

Midt i det hele kom så også en bestilling på endnu en hat, så den tænkte jeg jeg hellere måtte få færdig først, jeg tror den bliver super smart i denne petroleumsgrønne farve.
Ja, ja, man ligge ikke helt på den lade side, det er godt med en strikkepause. Så må brunekagerne vente med at blive bagt til på søndag, men dejen tager vist heller ikke skade af at ligge et par dage på køl.

1 kommentar:

  1. Det er da også lidt af en opgave med 4 trøjer :-))). Men det ser spændende ud.
    God lørdag til dig.

    KH Gittemay

    SvarSlet