onsdag den 28. oktober 2009

Hjemvendt efter en skøn ferie

Vi har været på ferie, så bloggen har været tavs. Nu er jeg klar igen med dejlig kulør og friske "opladede batterier". Det har været ren afslapning. Glade børn i poolen, underholdning for børn og voksne og dejlig mad. Nu skal jeg så bare lige i gang igen, og jeg vil starte med lidt stemningsbilleder fra Tenerife.

Langs strandpromenaden.Dyre mærkevareforretninger.Indkøbscenter.Palmer og hoteller.

Et lille torv.

En af de ting jeg er meget fascineret af på Tenerife er de skønne palmer og blomster, måske fordi de ikke får helt samme størrelser hjemme i Danmark. Her trives de mest som stueplanter, mens de på Tenerife er store buske, træer og slyngplanter.

Jeg faldt også lige over et bed med Aloe Vera planter, jeg tror det er Barbadensis Miller, som anvendes i de gode cremer osv. som indeholder Aloe Vera.

Forskellige smukke blomster. Hibiscus vokser som store buske og Bourgonvillaen som store slyngplanter. Herhjemme ser man mest Bourgonvillaen i en mørk fuksia farvet nuance, men på Tenerife findes de i helt sart lysegule over i orange til den fuksiafarvede vi kender og så i den smukkeste sarte rosa. De er overalt og lyser smukt op. Så er der også Nerien, som vokser i alle haver og bede, som store buske, de er dog ikke lige på billederne her.

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke billeder fra jeres ferie, Charlotte! Det lyder rigtig godt, at du har fået en god kulør og føler dig ladet op igen.

  SvarSlet
 2. Det er så skønt, Madame, kan varmt anbefales:-)

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem - og tak for turen :-))). Var lige ude at rejse, mens jeg kiggede dine dejlige billeder. I har vist haft nogle rigtig skønne dage :-).

  KH Gittemay

  SvarSlet
 4. Tak Gittemay, det var rigtig skønt og blev nydt til fulde:-)

  SvarSlet