onsdag den 19. maj 2010

En hjælpende hånd

Maskinen vasker, hunden er luftet og jeg har SÅ meget underskud på strikkekontoen. Det går bare slet ikke. Med alt det dejlige garn jeg købte i Saltum, som ligger og lokker, så må jeg hellere udnytte noget af friugen med at se om jeg ikke snart kan få den grønne færdig. Men først har jeg lige et lille hjælpeprojekt.

Min mors veninde er ved at lave Pisa fra Design-club jeg har lavet den tidligere, og har lovet at hjælpe min mors veninde, som havde lavet en fejl, hun ikke kunne finde igen. Fejlen er rettet, men det har betydet en pæn del blev pillet op. Jeg tænkte, at jeg ville strikke lidt af det op igen, så den er nem at gå til igen:)

5 kommentarer:

 1. Sikke en yndig vest, Charlotte,men det er altså ikke din egen. Tænk at væreså skrap til at strikke, at du kan redde andre ud af deres fejl - det er flot.
  Ha' en rigtig dejlig fridag, klem!

  SvarSlet
 2. Flott vest og du er jammen snill, ha en riktig god friuke:)

  SvarSlet
 3. Jeg får helt lyst til at strikke vesten i den farve, den er altså flot:-)

  SvarSlet
 4. Madame, vesten på de to små billeder en min egen, den på det store billede er min mors venindes. Og fejlen var såmænd ikke så svær at finde, men man kan nemt komme til at se sig blind på noget når man strikker, så kan det være godt med andres øjne;)

  Tak, Kristin, jeg er også rigtig glad for vesten.

  Charlotte, den er altså også vildt flot i den farve min mors veninde har valgt, den er lidt mere lilla end min.

  SvarSlet
 5. Hej søde!

  Jeg har lige set at min vest er reddet.Tusind tak Charlotte,du er bare en superstrikker.
  Tak for gode tlf.strikkeråd/hjælp.Det er altid hyggeligt at få en sludder med dig.

  SvarSlet