mandag den 31. maj 2010

Charmerende Oslo

Så var der igen bud fra vikarbureauet og denne gang gik turen til Rikshospitalet i Oslo.

Det har været en meget lærerig tur, rent fagligt og det er vel ikke så skidt endda. Norges rigshospital er vel omtrent modsvarende vores eget rigshospital og der er flere forskellige typer patienter end jeg er vant til i Aalborg. Vil har jo desværre ikke kirurgiske babyer, de flyttes til enten Odense, Skejby eller rigshospitalet. Derfor er det jo skønt, at få mulighed for at udvide sine kompetencer ved at tage ud som vikar.

Lidt tid blev der også til lidt sightseeing og Oslo er efter min mening en vældig charmerende by. Med små hyggelige gader med store flotte huse.

Med smukke altaner på nogle af etageejendommene.

Med caféer på omtrent hvert andet gadehjørne.

Og med store indkøbscentre, lige midt i centrum.

4 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake, kanskje du ender opp i Fredrikstad en gang? Det hadde vært hyggelig :)

  SvarSlet
 2. Tak Kristin, ja, man kan aldrig vide, men så lader jeg høre fra mig. Og i øvrigt tak for awarden, jeg kigger på den senere:)

  SvarSlet
 3. Det må være spændende for dig at få mulighed for at arbejde i Oslo - og samtidig opleve byen! Jeg har været i Norge mange gange, men aldrig set hovedstaden.

  SvarSlet
 4. Madame, jeg synes virkelig det er en af de charmerende af slagsen. Ud over Oslo har jeg kun været i København, Berlin og London og jeg tror næsten jeg bedst kan li' Oslo. Det skyldes nok til dels de smukke omgivelser og at den ligger i forskellige niveauer, så man flere steder har udsyn over Oslo fjord.

  SvarSlet