fredag den 26. marts 2010

Strikkeaften og et hjertesuk

Så er der dækket op til en hyggelig strikkeaften. Vi er fire piger, som mødes ca. en gang om måneden for at hygge, strikke og ikke mindst snakke, ja, snakke, det er nemlig det vi gør, som en hel flok papegøjer:-) og det er SÅ hyggeligt, og vi kommer vidt omkring. Jeg vil skåne jeg for alle detaljerne, men jeg ville ikke ret gerne undvære denne strikke-, hygge-, snakkeaften. Vi skiftes til at lægge stue til og i går var det hos mig. En af tingene, som kan røbes her, er selvfølgelig at vi bl.a. snakker strik og jeg har fundet et billede af den skønneste bluse på ravelry, som jeg rigtig gerne vil lave. Jeg har noget garn liggende, og forsøgte at søge i ravelrys database efter noget, der var lavet i dette garn. Frem kom denne model.

Jeg er helt elendig, for opskriften er selvfølgelig uheldigvis ikke tilgængelig på ravelry, det er strikkerens egen og hun er fra Thailand. Jeg har forsøgt at skrive til hende på ravelry, for at se om hun evt. kan oplyse hvilket magasin den er fra, for jeg kan se i den lille tekst på billedet, at den er tysk. Jeg håber og krydser fingre for at hun svarer. Indtil da har jeg skrevet en mail til Lana Grossa i Tyskland og i Danmark, hvor der er Mayflower der er distributør. Blusen er nemlig iflg. den lille billedtekst lavet i Lana Grossa. Ja, hvad gør man ikke, jeg vil gi' (næsten) hvad som helst for at få den opskrift... Der skulle vel ikke tilfældigvis være nogle af jeg strikkere derude, der kan hjælpe?

10 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, du er helt solgt - det er en skøn bluse, og jeg håber, du får fat i opskriften! Sikke en dejlig idé at holde strikkeaften med tre andre piger en gang om måneden.
  Rigtig god weekend til dig, Charlotte :-)

  SvarSlet
 2. Desværre kan jeg ikke hjælpe dig, men forstår godt, at du vil sætte himmel og jord i bevægelse for at få fat i opskriften.
  Fint påskebord til snakke/strikkeaftenen. Det minder mig om, at jeg har et par broderede påskeløbere, hvilket jeg da har helt glemt. de skal frem.
  En god weekend til dig

  SvarSlet
 3. Hejsa
  jeg kender den ikke, men prøv hos Verena, en strikkeblad på tysk og engelsk. deres hjemmeside er vist verenaknitting.com eller hvad med filati magasinerne, de er også tyske men fåes i DK. det ligner deres typograf opsætning.

  SvarSlet
 4. Kan jeg få lov tilat ønske mig at du fortæller det når du har fundet opskriften, for jeg er helt enig - den er både så flot, sød og læææer at den må strikkes.

  SvarSlet
 5. Sikke en god ide med en strikkeaften, og den trøje er rigtig smuk med et flot snit :-)

  SvarSlet
 6. Tak, Madame og i lige måde:-)

  Manna, påskeløberen er faktisk en min mand har broderet. Det var ren terapi for ham, da han var sygemeldt med panikangst.

  Tak Dorthe, jeg vil prøve Verena, Filati magasinerne er nærstuderet uden held:-)

  Sigrid, det lover jeg:-)

  Tak, Lene. Jeg er helt vild med den, tror faktisk ikke jeg kan leve uden, håber ikke jeg bliver nødt til det:-)

  SvarSlet
 7. Er vist fra dette hæfte:
  Stricktrends 2009/01 Frühling
  Tror du kan bestille hæftet her:
  http://www.oz-verlag.de/27/?aid=1777&acode=ag45037&cid=290

  SvarSlet
 8. Her kan du se hvor der er fra

  http://www.ravelry.com/patterns/library/modell-1-pulli-mit-dreiviertelaermeln

  Merete

  SvarSlet
 9. Wauu....jeg kan godt forstå at du er vild med den bluse. Spændende om du kommer til at strikke den :-))

  SvarSlet
 10. Joan og Merete, tusind tak, jeg har også været så heldig at få mail fra Lana Grossa, som vil sende mig opskriften:-)

  Bebiane, dét gør jeg:-)

  SvarSlet