mandag den 29. marts 2010

Strikke, strikke - pille op

Hold da op hvor kan de række langt, det garn. Specielt når man strikker og strikker, for så at opdage, at man har lavet en fejl. Efter halskanten, da jeg skulle i gang med 1. rygstykke havde jeg overset at omslagene skulle have været strikket drejet vrang... Det opdagede jeg da jeg skulle i gang med 2. rygstykke. Nu kunne jeg jo have valgt at lave begge stykker "forkert", men jeg skulle jo lige se forskellen og kunne kun konstatere, at jeg synes det var pænest på den rigtige måde. Så var der jo ikke andet for end at pille op og begynde forfra på 1. rygstykke igen. Ja det er mig i en nøddeskal. Det skal altså være ordentligt, så må det tage den tid det tager - og Palle, han er ikke ked af det, han elsker når garnet rækker så længe som muligt... hvordan mon det kan være:-)

3 kommentarer:

 1. Argh, det er så træls at trævle op, men kender godt det med, at det skal være i orden :) Glæder mig til at se den endelige version - skøn farve du har valgt :)

  SvarSlet
 2. Det er rigtig træls, jeg er også ved at strikke den og lavede samme fejl,tror det er fordi man bare strikker uden at tænke.

  SvarSlet
 3. Tak Clemme/Trine. Jeg ved med mig selv, at jeg ikke bliver rigtig glad for det jeg laver, hvis der er fejl i:-)

  Du har ret Helvig, sådan er det, når det næsten er for nemt:-)

  SvarSlet