søndag den 31. maj 2009

En rolig søndag morgen

Det er dejligt når ens børn er blevet så store, at de en gang imellem sover længere end til kl. 7.00


Sådan en dag er det i dag. Vi er ellers næsten altid oppe inden kl. 8.00 når vi har fri, men ikke i dag. Børnene vågnede først kl. 9 og vi voksne nød hinanden og gassede os i sengen helt til børnene vågnede.


I dag blev morgenmaden indtaget i udestuen som har husets hyggeligste udsigt til haven.

Inden længe ringede telefonen, en kammerat ville invitere alle fire drenge hjem til ham og hans far i dag, der skulle være vandkamp. Så var freden forbi. Der skulle findes badebukser, håndklæder og skifte tøj, hvis man nu nåede at blive våd inden man var helt klar og reglementeret "afklædt". Og det kunne kun gå for langsomt.

Åh ja, de kære børn. Det er med at nyde de muligheder for samvær man får, og i dag blev det så til en lille time. Inden ungerne kommer hjem igen engang sidst på eftermiddagen er jeg nemlig taget på arbejdet og ser dem således ikke før igen i morgen tidlig(?)

fredag den 29. maj 2009

Sikken dejlig dag

Hvor er der dejligt ude i dag. Har lige været ude og gå en lille tur og det er simpelthen det skønneste vejr. Man kan kun blive i godt humør. På min vej faldt jeg over det den smukkeste rødtjørn, jeg elsker når den hver sommer springer ud og selv om den ikke lige står i min egen have, så se jeg den heldigvis hver dag. Den er der ikke helt endnu, men godt på vej med små røde blomsterklaser.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med blomster. Desværre er min egen have ikke så stor. Vi valgte for 4 år siden at anvende næsten 50 kvm. af den til en tilbygning og det har jo ikke ligefrem gjort haven større. Men heldigvis har mine naboer smukke haver, jeg hver dag går forbi og nyder synet af. En af naboerne har næsten sin egen lille rhododendronpark og den er særlig smuk lige nu.

torsdag den 28. maj 2009

Man må lade sig nøje


Vi har netop i disse dage besluttet at vi skal have en lille hund.


Vi har haft hund tidligere, men 3 af mine børn er allergiske og vi kom derfor af med vores store dejlige schæfer, Paw, for ca. 1½ år siden. Han var den dejligste hund med et roligt og godt sind. Nu går han og hygger sig hos en anden familie sammen med to andre hunde.

Men det har været 1½ år med store savn. Børnene kan endnu komme i tanke om at græde over at vi ikke har Paw længere.

Jeg troede aldrig at jeg skulle sige det, men jeg savner rigtig meget en hund. Med udelukkende aftenvagter og børn der med alderen kommer senere og senere fra skole, har jeg en del alene timer og jeg er kommet til den konklusion, at selskab i form af en hund, må være det bedste.

Markedet er nu gennemsøgt for om der findes alternative hunderacer, som det er muligt at have på trods af allergi og flere har anbefalet den lille Coton de Tuléar også kaldet bomuldshunden.

Og vi har bestilt. Jeg kan næsten ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig, både for mig selv, men i særdeleshed for mine børn som glæder sig mere end til jul. Heldigvis er manden i huset af samme opfattelse som resten af familien.

Vi ved på nuværende tidspunkt, at den tæve som skal være mor til vores hvalp venter sig og skal nedkomme om ca. 3 uger. Vi kan således forvente vores lille nye familiemedlem omkring midten af august. Indtil da må vi lade os nøje med en lille tøjhund af slagsen og lidt læsestof til at forberede os på vores nye hvalp.

onsdag den 27. maj 2009

Det ligner næsten edderkopperSå blev mit sjal færdigt. Jeg synes næsten det ligner edderkopper. Ikke at jeg kan li' at have sådan nogle kravlende på ryggen, tværtimod, men på denne måde kan det gå.

Så er det bare lige med hvilket projekt jeg nu skal kaste mig over. Jeg har faktisk gang i alt for meget lige nu, men som min kære mor siger, så er man ikke kreativ hvis man ikke har gang i flere projekter på en gang. Så jeg kan vist konstatere, at jeg må være temmelig kreativ. Der er bl.a. de hæklede hynder, en uldplaid og så min Amelia, som jeg er blevet inspireret til af hende her.


Den sikre løsning

Jeg skal da lige love for at skyerne ruller hurtigt hen over himlen - og det kan man da heldigvis bruge til noget fornuftigt. Det er tørvejr og solen kan man også få glimt af. Men jeg stoler ikke helt på vejret, så jeg har valgt den sikre løsning.


tirsdag den 26. maj 2009

Hvor blev solen af

Når man tænker på hvor smuk et vejr der var i går, kan man undre sig over hvor hurtigt det kan skifte. I dag er det bare gråt i gråt.

Det gør nu ikke mig noget, jeg behøver jo ikke gå ud i det grå.

Imens jeg venter på at jeg igen kan sidde på terrassen kan jeg da i det mindste nyde synet af en smuk lyserød sky, som jeg kan se fra mit vindue i mit lille kontor.

Velkommen

Velkommen til min blog.

Så kom jeg endelig i gang.
Jeg har længe haft lyst til at prøve kræfter med at blogge, og har besøgt en hel del bloggere gennem det sidste års tid.
Med en fridag, hvor det kun er vaskemaskinen der må finde sig i at være flittig, fandt jeg tiden til at forsøge dette univers.
Jeg har endnu ikke nogen fast dagsorden, men min plan er, at denne blog kommer til at indeholde en hel del om mine håndarbejder, og så kommer jeg nok også ind på mine børn og de udfordringer det er at have 4 af slagsen.
Foreløbig nyder jeg min fridag og roen i huset mens børnene er i skole. Der skal nok blive liv, når de kommer hjem senere på dagen.
Et af mine nuværende projekter er dette smukke sjal.

Jeg mangler kun lige resten af kanten, så er det klar til brug.
Jeg har egentlig aldrig hæklet særlig meget, det har mest været strik og broderi, men da flere af mine bekendte har fået små børn, fik jeg lyst til at hækle disse søde hagesmække og det gav blod på tanden.