søndag den 31. maj 2009

En rolig søndag morgen

Det er dejligt når ens børn er blevet så store, at de en gang imellem sover længere end til kl. 7.00


Sådan en dag er det i dag. Vi er ellers næsten altid oppe inden kl. 8.00 når vi har fri, men ikke i dag. Børnene vågnede først kl. 9 og vi voksne nød hinanden og gassede os i sengen helt til børnene vågnede.


I dag blev morgenmaden indtaget i udestuen som har husets hyggeligste udsigt til haven.

Inden længe ringede telefonen, en kammerat ville invitere alle fire drenge hjem til ham og hans far i dag, der skulle være vandkamp. Så var freden forbi. Der skulle findes badebukser, håndklæder og skifte tøj, hvis man nu nåede at blive våd inden man var helt klar og reglementeret "afklædt". Og det kunne kun gå for langsomt.

Åh ja, de kære børn. Det er med at nyde de muligheder for samvær man får, og i dag blev det så til en lille time. Inden ungerne kommer hjem igen engang sidst på eftermiddagen er jeg nemlig taget på arbejdet og ser dem således ikke før igen i morgen tidlig(?)

5 kommentarer:

 1. Hej Charlotte - ja, det kan jeg da godt se, det ser lidt tosset ud - det med logoet... tænker lidt på, om ikke du skulle prøve at finde en anden baggrund, måske helt ude i blogspots egne baggrunde, og så lave den om med det link du har fået... en mulighed?

  SvarSlet
 2. Dette er en prøve.

  SvarSlet
 3. Dejligt at I har nydt det, når du nu snart skal på arbejde. Knus Mor

  SvarSlet
 4. Hej Kirsten.

  Tak for tippet, det hjalp:-)

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte
  Nu vil jeg prøve om det også har hjulpet, når man skriver en kommentar. Trillemormor

  SvarSlet