torsdag den 15. oktober 2009

En skøn forvandling

Jeg fik 3 spande fulde af æbler i weekenden. Nu kunne der endelig blive tid til at få dem omsat til noget fornuftigt i stedet for at stå og rådne. Det er lige det der med tiden og prioriteringerne. Den grønne syltebog er for mit vedkomne fuldstændig uundværelig, det kan også ses, den er efterhånden ved at være godt slidt og også lidt plettet på visse sider:-)

Uhm! en skøn forvandling og den blev nydt til fulde.

Er du også til hjemmelavede sylterier og æblemoskogning?

7 kommentarer:

 1. Det smagte virkelig godt, sagde en der fik glæden at smage. Knus Trillemormor

  SvarSlet
 2. Hei, og takk for besøket i bloggen min :o)
  Morsomt å se at du også koker syltetøy av eplene. Jeg har ikke tall på alle de kiloene med epler som har vært skrellet her i år, men det er et utrolig godt syltetøy. Og ikke kan jeg like nedfallsfrukt heller, så da er det godt å vite at syltetøyet blir brukt gjennom vinteren. Dessuten er det veldig godt i gjærbakst, og da spesielt sammen med kokos! Anbefales. Oppskrift kan du få om du vil.
  Jeg tar din farveutfordring med glede :o) Men jeg må sagtens tenke litt, for jeg ser at fargene rundt meg forsvinner en for en, og jeg er nok ikke så glad i farger som du tror. Det er oftest det hvite som blir valgt både når det gjelder klær og interiør, og vinterklærne har en tendens til å bli sorte.... Kjedelig, men det fungerer.
  Jeg har dessverre ikke så mange Rice-produkter, men jeg har 3 plast brødkurver i lilla, rosa og orange!!!!!!! Hjelp! Det er nesten så jeg smiler når jeg skriver det, men ja: Jeg har kjøpt de selv :o) Og jeg bruker de ofte!
  Titter ofte innom hos deg for å se på valpen din. Den er bare så skjønn. Håper du koser deg meg den selv om det ikke er til å stikke under en stol at det er mye arbeid med en sånn krabat. Jeg syns i alle fall at det er skjønt å ha min lille Lady sammen med meg! Og ekstra stas er det når været er vakkert, og vi kan gå turer sammen. En herlig turkamerat til tross for at benene er korte.
  Jeg ser at du jobber med små barn, og for et sammentreff: Min datter jobber på GN på Rigshospitalet i København med de aller minste og svakeste. En krevende, men utfordrende og interessant jobb.
  Lev vel, og følg med. Det kommer et blått innslag om ikke lenge.
  Vakre tanker fra Kari*

  SvarSlet
 3. Blått er blogget!
  God helg :o)

  SvarSlet
 4. Tak fordi du ville lege med, Kari og jeg kunne godt tænke mig den opskrift du nævner:o)

  SvarSlet
 5. Hej :-)
  Dette er mit første besøg på din blog - og jeg hyggede mig med læsningen! Dejligt med de mange æbler ... her har den også stået på æblekager lavet af egen-avl-æbler ... dog ikke så mange som du viser her.
  Tror jeg må eje den der syltebog!
  Jeg vender tilbage en anden dag.
  Hilsen fra Charlotte
  www.herhosmig.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Ops.... Jeg har ikke sett at du har bedt om oppkriften (men jeg har sjekket bloggen din flere ganger for å se om det var noe nytt her).
  Skal sende den til deg i morgen.
  Nå skal Lady og jeg finne sengen.
  Nattaklemmer fra Norge*

  SvarSlet
 7. Hej Charlotte og tak fordi du kiggede forbi, du skal være velkommen igen.

  Ja, Kari der har været lidt stille på min blog, for jeg har været på ferie, men nu er jeg klar igen:-)

  SvarSlet