torsdag den 8. oktober 2009

Alle de fristelser

Et besøg i Flensburg kan sagtens udløse andet end cafébesøg og grænsehandel. Vi var på vores tur gennemgågaden inde flere steder, hvor man kunne købe garn, men det var næsten kun strømpegarn og det var ikke lige det, jeg var på udkig efter. Pludselig dér lige ved siden af den lille café, lå der en garnforretning. De solgte Lana Grossa garn og jeg kunne selvfølgelig ikke nære mig, så nu har jeg købt det lækreste bløde garn af merino, silke og polyamid. Projektet bliver denne cardigan og udfordringen er, at opskriften jo naturligvis, eftersom den er købt i Flensburg, er på tysk.

Så et nyt projekt er snart på pindene. Selv om jeg egentlig havde bestemt mig for denne her i sort, men den må vist vente lidt endnu.

Ikke nok med garn indkøb i Tyskland. Da jeg tømte postkassen i aftes havde posten også medbragt lidt godt. To nøgler Zauberball, som gerne skulle forvandles til to små halve minikongeriger. Så nu skal jeg vist ind i mit lille hjørne af sofaen med strikkepindene.

3 kommentarer:

 1. God fornøjelse, Charlotte. Sikke en fin tur, I har haft;-)

  SvarSlet
 2. Tak, Charlotte. Jeg er snart færdig med mit topstykke, og det skal lige være færdigt inden jeg går i gang, på trods af fristelsen:-)

  SvarSlet
 3. Ja, hvad man sparer på karussellerne...eller noget :-)))). Nøj for noget lækkert garn. Forstår så udemærket, at du ikke kunne nære dig...man skal vel også have lidt souvenir med hjem, når man nu har kørt så langt :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet