torsdag den 18. august 2011

Hmmmm!

Jeg er blevet advaret og jeg ved det godt allerede i forvejen, men vagtlæger er ikke altid til at stole på. Nu kan man jo heldigvis se, hvis man har slået sig, så det kræver et par sting - eller kan man. Palle kom ind til en yngre læge, da han skulle syes i går. Hun ville have limet det, men valgte dog at spørge en ældre, mere erfaren kollega og han var heldigvis ikke i tvivl, det ville ikke holde, hvis det ikke blev syet, så det blev det.
Godt, at han så ikke behøvede at skulle køre turen igen, fordi det måske var sprunget op. Han har det efter sigende fint, bort set fra lidt hovedpine. Det er da også den rene elendighed, jeg ikke er hjemme til at pleje ham, det må han have til gode. Imens må han nøjes med sin svigermor. Hende har han lokket til at rense såret lidt - fnis! Tænk at han kan spørge hende, hun hader sår og blod, men mon ikke hun klarer den, jeg tror hun vil gøre ALT for sin svigersøn - hvis hun altså ikke besvimer :-) Kan næsten ikke vente med at høre hvordan det er gået.

4 kommentarer:

 1. Uha, sikke noget at det sker, men s du er i Norge - men godt ikke gik værre med Palle! Ja, nu må din mor mande sig op og være sygeplejerske, når du ikke er hjemme :-))
  God bedring med ham! Og jeg håber, Dina har det godt igen!

  SvarSlet
 2. Fnis du bare!!! Vi har renset sår. Det gik fint, selv om jeg ikke kunne li' det. Jeg er så bange for at det gør ondt. Han har også en ordentlig bule der. Vi renser igen idag. Knus Trillemormor

  SvarSlet
 3. Tak, Madame. Det lyder som om de klarer sig ganske glimrende - en skam man ikke er uundværlig :-)

  SvarSlet
 4. Mor, det er godt du passer så godt på os alle sammen :-)

  SvarSlet