onsdag den 10. august 2011

Blodets Bånd

Er en fantastisk bog, skrevet af Rebecca Dean. Bogen strækker sig over fire årtier fra 1909 til efter 2. verdenskrig. Den handler om kusinerne Zelda der er født og opvokset i USA og Vicky der er født og opvokset  England. De to kusiner er tæt knyttede til hinanden og gifter sig med hver sin bror fra en rig tysk familie, som ejer et stålimperium.

Vicky flytter fra sit elskede Yorkshire til Berlin i forbindelse med sit ægteskab, men hendes nye liv er ikke altid lige let og da hun opdager, at familiens stålfabrikker producerer våben til den tyske hær, sættes hendes loyalitet på en alvorlig prøve.

Zelda er derimod ivrig efter at blive accepteret i Berlins selskabsliv og hun vælger at kappe alle bånd til sit amerikanske ophav efter hun har giftet sig. Det er dog ikke helt let, når man gemmer på en hemmelighed, der kan ende med at destruere hendes nye familie.

Det er en medrivende historie om blodets bånd, kærlighed og svigt. For os, som ikke er til de populære krimier, er den formidabel. Man skal lige læse lidt mere og lidt mere og pludselig har man læst hele bogen.

Den er absolut værd at læse.

6 kommentarer:

 1. Tak. Den vil jeg notere mig. Jeg vil så gerne læse, men får gjort det alt for lidt.

  SvarSlet
 2. Den vil jeg lige huske, så må vi lige se hvornår der bliver tid til at læse den..;)

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte
  Tak fordi du kikkede forbi
  du er altid velkommen,
  Jeg vil helt sikkert følge dig også :)
  Din bog lyder virkelig spændende..den må jeg læse :):)
  Hilsen Elisabeth

  SvarSlet
 4. Tak for anbefalingen. Det er rart at høre om lidt andet end krimier (som jeg læser med stor fornøjelse), så man kan få lidt variation.

  SvarSlet
 5. Tak for anbefalingen, det kunne være jeg skulle kikke efter den på biblioteket.

  SvarSlet
 6. Takker for jeres kommentarer, jeg tror bestemt ikke I bliver skuffede :-)

  SvarSlet