tirsdag den 19. januar 2010

Så fine

Endnu en helt færdig hættetrøje, så kan de endelig komme i brug. Efter lidt overtalelse fik jeg i morges lov til at tage et billede af alle drengene, det er ikke dem alle der er lige glade for at blive fotograferet, men så ok da, hvis det ikke kan være anderledes.

Trøjerne er lavet i Tiramisu fra Lana Grossa. Det er en microfleese-agtig type garn, som er lidt træls at strikke i, men den er strikket på pinde nr. 6 og 7, så den er hurtig at få færdig, særligt hvis man kun skal lave en enkelt:) Opskriften har været bragt i ugebladet Hjemmet på et eller andet tidspunkt, jeg ved desværre ikke hvilket nummer og årstal. Garnet er udgået mange steder, men jeg har set man i denne uge kan få noget garn i Netto til 12 kr. pr. nøgle, der til forveksling ligner. Ved dog ikke om løbelængden er den samme. Løbelængden på Tiramisu er 60 m på 50 g og strikkefastheden 10 x 10 cm på pind 7 er 10 masker og 16 pinde.

5 kommentarer:

 1. Nej, hvor er de smarte. De er nok rigtig lækre og varme at have på her i vinterkulden. Det var godt at du fik dem overtalt:-)

  SvarSlet
 2. Skønne trøjer og seje drenge :-) Jeg så godt garnet i Netto og det er dejligt blødt , løbelængden husker jeg ikke .

  SvarSlet
 3. Fra pålidelig kilde har jeg hørt, at løbelængden på 100 g. er ca. 50 meter og noget tykkere end det brugte, så jeg ved ikke om jeg ville anvende det.

  Men i Tiramisa er de skønne og varme:)

  SvarSlet
 4. Seje guttere i mors hjemmestrik. Hold op hvor de ligner hinanden alle fire.

  SvarSlet
 5. Hvor er de skønne at se på - både drengene og trøjerne :-))).

  KH Gittemay

  SvarSlet