fredag den 5. juli 2013

Én kan ikke gøre det.

Det må vist være på tide at jeg fortæller lidt om Coco.


Tilbage i april fik vi lille Coco. Dina bliver 4 år lige straks og vi er i den grad blevet "bidt" af hendes race, så én var ikke længere nok. Vi skulle egentlig have haft en lille tæve fra samme kennel, hvor vi fik Dina fra, men de hvalpe de havde fået levede ikke helt op til standarden for Cotoner. Vi havde nemlig krav denne gang. Det skulle vare en tæve, der skulle have udstillingspotentiale... Så mandag d. 1. april fik jeg en opringning fra en rigtig god bekendt af mig, Anne-Marie. Hun skulle til Polen og hente den skønneste hanhvalp og hos den polske kennel havde man da lige en lille lækker tæve, som endnu ikke var afsat. Jeg fik ½ døgns betænkning og gik straks i gang med at undersøge forskelligt omkring den pågældende kennel. Jeg ville jo ikke have en hund fra en hundefabrik, men fra en kennel, hvor jeg havde nogenlunde garanti for at hvalpen var blevet godt socialiseret.


Vi var heldige. Det var et helt fantastisk sted lille Coco blev født og hun er for længst faldet til hos os. Hun er en rigtig lille charmer og kan slippe af sted med næsten hvad som helst. Jeg er super glad og om kort tid skal lille Coco til sin første udstilling. Det er spændende, for i juni måned blev hendes far verdens vinder på en stor international hundeudstilling i Budapest, så det lover godt.6 kommentarer:

 1. Tillykke med hende. Hun er nuser.
  Fed troeje du har paa. Hvad er det for een?

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogen bedårende hunde :)

  SvarSlet
 3. De er SÅ yndige kan godt forstå det er svært at stå for sådan engang charme.

  Stort tillykke med hende.

  Jane

  SvarSlet
 4. Hvor er hun fin. Og Dina har taget godt imod?

  SvarSlet
 5. Hun er så sød😄 jeg er sikker på at hun klare sig godt til udstillingen i denne måned.

  SvarSlet
 6. Tillykke med hende og ja, 2 cotoner er da det mindste man kan have :-). Hun ligner i øvrigt vores Mille, da hun var lille

  SvarSlet